Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola ekranda başka, sette tam tersi!

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola ekranda başka, sette tam tersi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı dikkat çeken sahneleri, iyi oyunculuk performansları, güçlü hikayesi ve özverili set ekibiyle 2020-2021 sezonuna damgasını vuran yapım olmayı başardı.

İlk bölümden bugüne kadar hep yüksek tempolu ilerleyen dizinin hikayesinin akışı da gayet iyi ilerliyor. Senaryonun gücünün reyting olarak yansıdığını da dizinin her hafta iki haneli reyting oranları ile anlayabilmekteyiz.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisi uzun süredir birlikte projelerde yer alıyor. Alice müzikalinden sonra ikili dizide de buluştu ve harikalar yaratıyor. Hikmet karakterine hayat veren Metin Coşkun ile birlikte sosyal medyada gülümseten bir pozu paylaşan Ezgi Mola, beğenileri kaptı.

“Canım Metin abicim ve Merve’m” diye mesaj yazan Ezgi Mola bu paylaşımı 300 bine yakın beğeni aldı.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola ekranda başka, sette tam tersi! 7

Merve Dizdar, “Oy sizi çok seviyorum Ezgi, Metin abiciğim” diye yorum bıraktı. Farah Zeynep Abdullah setteki bu mutlu anları kalp emojisi ile destekledi.

Esra Ruşan ise, “Canlarım, yetenekli arkadaşlarım, sizi izlemeye doyamıyorum” yorumu bıraktı. Takipçiler de yaptıkları yorumlarla dikkat çekti.

Bir dizi hayranı, “Maşallah yine döktürdün Ezgi hanım, maşallah bu ne biçim bir oyunculuk” diye yorum yazdı.

“Oyunculuğu konuşturmak bu olsa gerek” diye yorum yazan dizi takipçileri, Safiye ve Gülben karakterlerini çok iyi oynadıklarını belirten ifadeler kullandı.

“Ezgi her bölümde bizi ağlatmak zorunda mısın?” diye yorum bırakan takipçiler, Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar’ın yüksek performansına da dikkat çekiyor.