Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kutül Amare dizisiyle ilgili önemli bir yanlış var!

Mehmetçik Kutül Amare dizisiyle ilgili önemli bir yanlış var!

tarafından ker_def

Habertürk’ten Mustafa Doğan’ın, TRT’nin yeni dizisi Mehmetçik Kutül Amare ile ilgili önemli bir yanlışa değinen yazısı:

‘MEHMETÇİK’İN GÜNÜ YANLIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart’ta bir TRT yayınında Kut’ül Amare zaferinin bahsini açınca ‘Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Mehmet Bozdağ dizi projesi için hemen kolları sıvamıştı.

Kaan Taşaner, İlker Aksum, Serdar Gökhan gibi isimlerin bir araya geldiği dokuz aylık bir çalışmanın ürünü olan ‘Mehmetçik Kut’ül Amare’, 18 Ocak Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak.

Mustafa Şevki Doğan imzalı yapım, tanıtımlarıyla iddialı bir iş olduğunun sinyallerini verdi.

Prodüksiyon kalitesi tanıtımın her saniyesinde kendini hissettirdi. Gün olarak zor bir gün olan perşembenin seçilmesi, TRT yönetiminin diziye olan inancının da bir göstergesi.

Ama…

Perşembe zaten bir dönem işi olan ‘Vatanım Sensin’ var. Bu sezon patinaja düşüp ilk sezonu aratsa da sezonun en iyi işlerinden biri hâlâ.

İki ekstra emek ve prodüksiyon gerektiren dönem işinin aynı gün karşı karşıya gelmesine karşıyım. Kardeşi kardeşe kırdırmak gibi geliyor bana.

TRT’nin prototipinde salı ve perşembe boş. ‘Diriliş Ertuğrul’ ve kısmen ‘Payitaht Abdülhamid’ dışında yayınlandığı günde öne çıkan başka dizisi de yok. Sanki bir yer değişikliği yapılsa iki iş için daha iyi olacak gibi!