Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara fena düştü, Hercai’den skandal reyting! Arıza ve Kefaret paçayı yırttı!

Menajerimi Ara fena düştü, Hercai’den skandal reyting! Arıza ve Kefaret paçayı yırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reyting yarışında 5 dizi bulunuyor… TRT1 ekranlarındaki absürt komedi dizisi Tövbeler Olsun, düşük oranlarla devam ederken, asıl yarış ise 4 dizi arasında geçmekte. Hercai, Arıza, Kefaret ve Menajerimi Ara dizileri dün akşam yayınlanan son bölümleri ile reytinglerde nasıl sonuçlar elde etti? İşte tüm detaylar…

Öncelikle Fox TV ekranında yayınlanan Kefaret dizisinin geçen hafta ciddi bir izleyici kaybı yaşadığı gözlemlenmişti. Yeni bölüm sonrası ise gelen reytingler dizi adına iyi bir tabloyu işaret ediyor. Yeniden 5’li seviyelere yükselen total ve ABC1 performanslarının yanı sıra, AB’de de iyi durumda olan dizi adına her şey yolunda gözüküyor. Dün akşam totalde 5. olan dizi, diğer iki grupta ise 4’üncülük elde etti. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur da yine oyunculuk performansları ile övgü aldı.

Show TV’nin sevilen dizisi Arıza’da Kefaret ile benzer oranlara sahip ama bir tık önde gözüküyor. Total ve AB performansı Kefaret’ten biraz daha iyi olan dizi, ABC1’de ise rakibinden bir miktar geride. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolündeki diziye dün akşam Nursel Köse de İhtiyar isimli karakter ile katılarak sürpriz yaptı.Dizi totalde günü dördüncü bitirirken, AB’de 3. oldu ve ABC1 grubunu da 5. sırada tamamladı.

Hercai ve Menajerimi Ara dizilerindeki bariz düşüş ise dikkatlerden kaçmadı. Özellikle AB grubunda çok iyi sonuçlar alan ve geçen hafta bu kategorinin en çok izlenen dizisi olan Menajerimi Ara, bu hafta tüm kategorilerde düşüş sergiledi. Total grubunda 4’ün bile altına inen dizi, AB ve ABC1’de ise 4’lü seviyelerini korudu. Ancak ciddi bir izleyici kaybı yaşadığı da net bir şekilde görüldü.

Hercai dizisi de totalde güçlü bir yapımda ama dün akşam yine düşüş yaşayarak şaşırttı. atv’nin 3. sezonu devam eden dizisi gün değişikliği sonrası bir türlü toparlanamadı. Hercai’nin AB grubu performansı ise felaket… 2’nin bile altına sarkan dizi günü 19. sırada tamamladı. Bir dizi düşünün ki totalde günü 6. tamamlasın ama AB’da 19. olsun ve ABC1’de de 15. sırada yer alsın…

İşte 31 ocak Pazar günü yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi:

Menajerimi Ara fena düştü, Hercai'den skandal reyting! Arıza ve Kefaret paçayı yırttı! 7