Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu büyük talihsizliğini ilk kez açıkladı!

Mert Yazıcıoğlu büyük talihsizliğini ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs 1993 doğumlu olan Mert Yazıcıoğlu, 27 yaşında. Ancak oyuncu doğduğu dönemin kendisi adına talihsizlik olduğunu düşünüyor. Youtube’da katıldığı sohbet buluşmasında açıklamalar yapan genç oyuncu, Aşk 101 dizisindeki Sinan karakteri ile takdir topladı.

Rol aldığı projelerde yeteneği ile hayranlarını etkileyen Mert Yazıcıoğlu, sosyal medya kullanıyor ama kendisini sosyal medya dünyasına ait hissetmiyor. Doğduğu dönemin kendisi adına talihsizlik olduğunu ifade eden Mert Yazıcıoğlu, daha erken doğmuş olsaydı, bundan çok mutlu olacağını söyledi.

Yazıcıoğlu, “Çok sosyal medya adamı değilim. Bunu daha önce de söyledim ama arkasında 15-20 tane fotoğraf paylaştım o olmadı.O başka bir şey. Gerçekten o kadar da sosyal medya adamı değilim. Keşke bir tık daha önce doğup, büyüyüp yine aynı şekilde mesleği icra edip, bir tık farklı dünyaya gelseydim. Hani o sosyal medya dünyasından bir önceki döneme denk gelmek isterdim” diye konuştu.

Çocukluğunun geçtiği dönemi hala özlemle anan Mert Yazıcıoğlu, o dönem bu yaşlarda olsaydı bunun kendisi adına daha keyifli bir yaşam olacağını ifade etti.

Mert Yazıcoğlu, “Şu an çok yoğun bir şekilde sosyal medya kullandığımız için, o beni bir tık rahatsız ediyor. Bağımlı insanlar görüyorum, oraya. Ben de telefona bakıyorum, ben de instagram’a giriyorum, ben de tweet atıyorum. Ama bir yemek masasında bunu yapmam.Buna daha önce de şahit oldum. 3 kişi, aile yemek yiyorlar. Bir çocuk, annesi ve babası. Hepsinin elinde telefon vardı.Çok üzüldüm” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.