Ana sayfa Dizi Haberleri Mert’in hayatı tehlikede! Elimi Bırakma’da yaşanacak kaza, Azra’ya büyük bir şok yaşatacak!

Mert’in hayatı tehlikede! Elimi Bırakma’da yaşanacak kaza, Azra’ya büyük bir şok yaşatacak!

tarafından zk zk
TRT1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 19. bölümünde Azra’ya yeni şoklar geliyor!

Dizinin yeni bölüm 2. tanıtımında Mert’in havuza düştüğü ve boğulmak üzere olduğu görüntüler heyecanı doruğa çıkardı.

Yeni bölümü ile yine nefesleri kesecek olan dizinin bu hafta yayınlanacak olan 19. bölümünde neler olacak:
Azra’nın habersizce evden ayrıldığını düşünen Feride çok üzülür. Azra ise bıraktığı mektubu Feride’nin okuduğunu düşünerek onunla bir konuşma yapar. Feride kırgınlığına rağmen Azra’yı anlayışla karşılar ve bağışlar. Cenk de diğer taraftan Azra’nın gidişine alışamamış onu geri döndürmek için ikna etmeye çalışır.

Bu arada Kadir, Feride’nin teklifi üzerine Mert’in vesayet davasını alır. Kadir bu konuyla ilgili konuşmak üzere Cenk ve Azra’nın karşısına bu defa avukat olarak çıkar. Cansu, Kadir’in Melis’le olan arkadaşlığını öğrenir ve Melis’i korumak adına buna engel olmaya çalışır. Azra, mahkemeyi kazanacağı ve Mert’i alacağı umuduyla Sumru’nun tehditlerine boyun eğmeden Cenk’le olan mutlu beraberliğini sürdürür. Mert’le de arasındaki buzlar çözülmeye başlar.

Mert'in hayatı tehlikede! Elimi Bırakma'da yaşanacak kaza, Azra'ya büyük bir şok yaşatacak! 7

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı’nın kaleme aldığı Elimi Bırakma’nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren dizisi “Elimi Bırakma”, her Pazar yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.