Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner, Bir Litre Gözyaşı dizisi için her bölüm daha da zayıflayacak!

Miray Daner, Bir Litre Gözyaşı dizisi için her bölüm daha da zayıflayacak!

tarafından zk zk
Kanal D’nin yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı’nda Cihan karakterini oynayan Miray Daner, Vatanım Sensin’den sonra biraz daha zayıflamış olarak ekrana geldi.

Kimi zaman ekranda kilolu durduğu ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlara karşılık Daner, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda “Tektip algısına karşıyım. Ekran mutlaka insana kilo katıyor” yanıtını verdi.

Vatanım Sensin’deki Hilal karakterinden sonra bu kez Beyincik Dejenerasyonu teşhisi konulan Cihan isimli bir genç kızı oynuyor.

Üniversiteyi kazanan ve aşık olan Cihan’ın hareketlerindeki değişiklik annesi Figen’in dikkatini çekince, çekilen tomografi ve yapılan testler sonucunda çok hasta olduğu ve zaman içinde daha da kötüleşeceği, hastalığının tedavisi olmadığı ortaya çıkıyor.

Miray Daner, Bir Litre Gözyaşı dizisi için her bölüm daha da zayıflayacak! 7

Miray Daner, gittikçe daha da hasta hale gelecek Cihan için, daha da zayıflayacağını, röportajında anlatıyor.

Ekrana kilo vermiş bir şekilde çıktığı farkedilen Daner, kilolarını rolü için verdiğini belirterek “Dizi boyunca da kilo vermeye devam edeceğim” açıklamasını yaptı.

Genç oyuncu, rolünün gereği gittikçe daha da zayıflayacak. Dizi reytinge yenilmez ve devam ederse Miray Daner, ekranda gözümüz önünde eriyecek resmen!

Dizinin ilk bölümünde uzun saçlarıyla gördüğümüz Daner, ilk bölümde saçlarını da kestirerek rolü için farklı bir imaja girdi.