Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor final mi yapacak endişesi artıyor!

Mucize Doktor final mi yapacak endişesi artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin , son haftalarda reytinglerinin düşmeye başlaması ve rakip dizilerin de artması ile birlikte izleyicilerde bir korku oluştu.

Taner Ölmez’in muhteşem bir Ali Vefa performansı sergilediği dizinin hikayesi yine milyonları ekran başına toplamaya devam ediyor. Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Zerrin Tekindor ve son olarak hikayeye katılan Serkan Keskin ile birlikte güçlü bir kadro var…

Oyunculuk performanslarının da çok iyi olduğu dizide Taner Ölmez’in adeta resital yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır. Dizinin ne hikayesi ne oyunculuk performanslarında düşüklük yok. Ancak izleyiciler 2. sezonun sonunda farklı projeleri görünce onlara doğru kayma yaşadı. Bu durum da reytinglerin şimdiye kadarki en düşük seviyesine gelmesine neden oldu.

Düşüş yaşamaya başlayan dizinin karşısında; Bir Zamanlar Çukurova, Bir Zamanlar Kıbrıs, Camdaki Kız dizileri bulunuyor. Mucize Doktor, bu yapımların arasında gerileyen reyting performansı ile izleyicisinde endişe yaratmaya başladı.

Dizi hayranları ortada elle tutulur ciddi bir neden olmamasına rağmen, reytinglerde yaşanan bu düşüşten tedirgin oldu. Sosyal medyada Mucize Doktor’un final yapabileceğine yönelik endişe dolu izleyici mesajlarının da artmaya başladığını görüyoruz. Dizinin her fragmanının altına Fox TV’ye final olmaması için çağrılar yapılmaya da başlandı.

Ancak gelen bilgiler Mucize Doktor dizisinin yoluna devam ettiğini şimdilik farklı bir karar olmadığını gösteriyor. Yani endişe etmek için fazla bir neden yok. Dizinin reytingleri biraz düşüş yaşamış olsa da yayından kaldırılması ya da 3. sezon onayının verilmemesi büyük bir hata olur. Zira hem izleyici ilgisi hem de reytingler 3. sezonun da olabileceğine işaret ediyor.

Dizinin hayranları ise birçok yapım biterken Mucize Doktor’a da bir şey olmasından çok korkuyor ve endişelerini sosyal medyadan duyurmaya devam ediyor. Fox TV’nin diziyle ilgili izleyicileri rahatlatacak bir açıklama yapması iyi bir seçim olabilir…

Mucize Doktor bu akşam 59. yeni bölümü ile ekranda olmaya devam edecek.