Ana sayfa Kadın Haberleri Nehir Erdoğan keyfine bakıyor, hayranları Benim Adım Melek’i bekliyor

Nehir Erdoğan keyfine bakıyor, hayranları Benim Adım Melek’i bekliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, bu sezon Benim Adım Melek dizisiyle TRT1 ekranında yer aldı. Dram projesinde yer alan oyuncu Melek karakteri ile hayranlarını bir hayli etkiledi. Melek’in yaşadıkları, dizi izleyicilerini hüzünlendirirken, ünlü oyuncu da birçok bölümde hem göz yaşı döktü hem de göz yaşı döktürdü.

Gaziantep’teki çekimlerin Mart ayının ortasında durdurulmasının ardından İzmir’e giden Nehir Erdoğan, koronavirüs pandemisi nedeniyle bir süre kendisini karantinaya aldı.

Oyuncu, normalleşme adımları ile birlikte kendisini doğanın kollarına bıraktı. Geçtiğimiz gün ıhlamur toplayan ünlü oyuncu, ağaçlara çıkma konusunda da maharetli olduğunu göstermişti.

Bugün ise yeni bir paylaşım yapan ünlü oyuncu, çiçekler içinde huzur ve mutluluk pozu verdi. Nehir Erdoğan’ın bu halini çok beğendiklerini belirten hayranları, en çok da dizinin ne zaman başlayacağını sordu.

i love you mommy ☀️????????

Nehir Erdoğan keyfine bakıyor, hayranları Benim Adım Melek’i bekliyor 7

Nehir Erdoğan, dizisini ve arkadaşlarını da çok özledi. Geçtiğimiz hafta bir mesaj yayınlayan ünlü oyuncu, “Melek, seninle en kısa zamanda hemen tekrar buluşalım diliyorum” diyerek diziyi ve karakteri özlediğini belirtti.

Ünlü oyuncu, “Seni ve sana güç katan, seni sen yapan tüm çalışma arkadaşlarımı, karşılıklı birbirimizi hissettiğimiz seyircilerimizi çok özledim. Şimdiden… “ diyerek de ekibine olan sevgisini dile getirdi.