Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade’nin şuhluğuna bakar mısınız? Nur Fettahoğlu ve Hande Doğandemir ne yapıyor öyle?

Nesrin Cavadzade’nin şuhluğuna bakar mısınız? Nur Fettahoğlu ve Hande Doğandemir ne yapıyor öyle?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrandaki dizileriyle birlikte çok daha fazla gündeme geliyor oyuncular. Ancak sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte dizilerde rol almasalar da yaptıkları paylaşımlarla da gündem oluyor, hayranları ile buluşuyorlar. Bu isimlerden ikisi Nur Fettahoğlu ve Hande Doğandemir. Aslında onlar ekranda değiller ama bir dizide birlikte rol aldılar.

Yeni dijital platform Exxen’in çok konuşulan dizisi Hükümsüz’e konuk oyuncu olarak katılan Nur Fettahoğlu, dizide birlikte rol aldığı Hande Doğandemir ile bir pozlarını instagram sayfasından paylaştı.

Her iki oyuncunun da üzerinde sıcak tutacak açık renkli aynı paltoyu giydikleri görülüyor. Dizinin setinden bir kare olup olmadığı anlaşılamadı ama Nur Fettahoğlu, espriyi de yazdığı notla patlattı.

Fettahoğlu, fotoğraflarına “Aaa simile edilmiş kutup ayıları” notunu düştü…

Nesrin Cavadzade'nin şuhluğuna bakar mısınız? Nur Fettahoğlu ve Hande Doğandemir ne yapıyor öyle? 8

Yasak Elma dizisinin entrika kraliçesi Şahika karakteri ile Fox TV’de her hafta ekrana gelen Nesrin Cavadzade, oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkatleri çekiyor.

Düzgün vücudu ile ‘Ne giyse yakışır’ dedirten bir isim olan Cavadzade, tüm rüküş, gösterişli kıyafetleri de adeta podyumdaki manken edası ile başarıyla taşıyor.

Oyuncunun aşağıdaki fotoğrafında da siyah kombinli tarz kıyafeti ve abartılı büyük küpeleriyle verdiği şuh poz da beğeni topluyor…

Nesrin Cavadzade'nin şuhluğuna bakar mısınız? Nur Fettahoğlu ve Hande Doğandemir ne yapıyor öyle? 9