Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu öyle bir fotoğraf paylaştı ki, yürekleri hoplattı!

Nur Fettahoğlu öyle bir fotoğraf paylaştı ki, yürekleri hoplattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –41 yaşında ki güzel oyuncu Nur Fettahoğlu fit fiziği ile genç kızlara taş çıkartıyor. Bir çocuk sahibi olan ünlü oyuncu her daim bakımlı ve güzel. Güzel oyuncu Instagram’da öyle bir fotoğraf paylaştı ki takipçilerinin yüreğini hoplattı. Siyah derin göğüs dekolteli mayosu ile fit ve çekici fiziğini gözler önüne serdi.

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, son olarak ‘Kağıt Ev’ dizisinde canlandırdığı ‘Aylin’ karakteri ile ekranlara geldi. Dizinin final yapmasının ardından eski eşi Levent Veziroğlu tatile çıkan Fettahoğlu, uzun süre gündem olmuştu.

Nur Fettahoğlu öyle bir fotoğraf paylaştı ki, yürekleri hoplattı! 9

Fit görüntüsüyle hayranlarından tam not alan Fettahoğlu’nun paylaşımına ünlü isimler de kayıtsız kalmadı. Pınar Altuğ, Burcu Binici ve Hande Doğandemir’in de aralarında bulunduğu ünlü isimler, oyuncunun paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Bir röportajında her yaşın ayrı bir güzelliği olduğunu düşündüğünü söyleyen güzel oyuncu, ‘Her yaşın ayrı güzelliği var. Yeter ki bunun kıymetini bilelim, kendimizle barışık olalım. Oyuncu her yaşında, ‘ben buradayım, buyurun etimden, sütümden, yünümden faydalanın, diyebilmeli’ açıklamasını yapmıştı.

Nur Fettahoğlu öyle bir fotoğraf paylaştı ki, yürekleri hoplattı! 10

Formuna özen gösteren oyuncu, sağlıklı besleniyor, bol su içiyor ve vakit buldukça spor yapıyor. Ünlü oyuncu verdiği bir röportajda, ‘Sağlıklı beslenip spor yapmak beni zinde hissettiriyor. Öte yandan, huzur ve mutluluk insanın enerjisini değiştiriyor; bunun da pozitif dışavuruma dönüştüğüne inanıyorum. Huzurlu ve mutlu olabilmek de çaba gerektiren bir şey. Gündelik hayatta en ufak şeyi bile kafamıza takabiliyor, dert edinebiliyoruz, zihnimiz bazen bize bunu öğretmiş oluyor, bu öğrenim kalıplarını kırmak, pozitif bakış için gerekli. Bunun dışında en temelde cildimi temiz tutmaya özen gösteriyorum.’ şeklinde konuştu.

Nur Fettahoğlu öyle bir fotoğraf paylaştı ki, yürekleri hoplattı! 11