Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay yeni dizisinde eskiye dönüş yapacak

Nurgül Yeşilçay yeni dizisinde eskiye dönüş yapacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay 2018-2019 sezonunda Gülperi dizisinde yer almıştı.Oyuncu dram projeleri ile dikkat çeken bir isim. Ancak bu sefer rotayı farklı bir yöne kırıyor.. Daha önce de komedi rollerinde yer alan Nurgül Yeşilçay, uzun süredir çoğunlukla dram projelerini tercih etmişti.

Ünlü oyuncu, yeni sezonda henüz hangi platformda yayınlanacağı netleşmeyen 20 dakikalık formatıyla dikkat çeken Vahşi Şeyler isimli dizinin kadrosunda bulunuyor.

I-Content ve Depo Film ortaklığı ile çekillecek olan proje ile ilgili ilk detaylar geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizideki rol arkadaşları Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun olarak dikkat çekiyor.

Dijital platformlar için hazırlanan bu yeni format ile yeni bir deneyim yaşayacak olan ünlü isimler, kadın erkek ilişkilerine de dokunacak…

Vahşi Şeyler dizisi, evlilikleri bitme noktasına gelen bir çiftin, psikologların ve bir pizzacının aynı evde mahsur kalması ve bu evde yaşanan eğlenceli olayları anlatıyor.

Senaryosunu Alper Alpözgen’in yazdığı dizinin yönetmeni ise Erkan Tunç olarak belirlendi.