Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si Aslıhan Gürbüz, bu haliyle çok şaşırtacak!

Ufak Tefek Cinayetler’in Merve’si Aslıhan Gürbüz, bu haliyle çok şaşırtacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de 32. bölümüyle sezon finali yapan Ufak Tefek Cinayetler’in şüphesiz en çok konuşulan karakteri oldu Merve.

Dolayısıyla Merve’yi oynayan Aslıhan Gürbüz de başarılı performansıyla geçtiğimiz sezonda ekrana damgasını vuran bir isim oldu.

Her ne kadar dizide entrikacı, sevilmeyen birini oynasa da oyunculuğuyla övgüleri toplamayı hep başardı.

Aslıhan Gürbüz’e ‘her rolün oyuncusu’ dedirten Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve karakteri, onu en çok ‘Yahşi Cazibe’ isimli komedi dizisinden hatırlayanlara da adeta ters köşe yaptırdı.

Gürbüz, kimi zaman gereksiz eleştirilere de maruz kaldı. Ekranda 34-36 beden oyuncu görmeye alışmış ve güzellik algısı bu yönde ilerlemiş pek çok kişi, onu kilolu bulsa da Aslıhan Gürbüz, hem sosyal medyadan hem de yaptığı röportajlarda, bu konuya hiç takılmadığını, kiloların sayısının değil, hayattaki başka sayıların kıymetli olduğunu hep söylemişti.

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz, bu haliyle çok şaşırtacak! 7

Merve gibi bir karakteri büyük bir başarıyla canlandıran Aslıhan Gürbüz’ü en doğal haliyle Refika’nın Mutfağı isimli programda izleyenler, ünlü oyuncuyu daha yakından tanıma fırsatı da buldular.

Aslıhan Gürbüz, keyifli, eğlenceli ve bol kahkahalı sohbette, Refika Birgül ile birlikte yemek yaptı, dizideki meşhur cheesecake’ten ve farklı tatlılardan oluşan menülere de dokunuşuyla renk kattı. Ayrıca, kilo konusundaki kendisine gelen eleştirilere verdiği yanıtla da sosyal medyada izleyenlerden takdirleri topladı.

Aslıhan Gürbüz’ün ünlü aşçı Refika ile o keyifli programında, kendisine ve diziye dair açıklamaları da vardı.

İşte o keyifli anlar: