Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca her yaptığıyla ‘ağır abi’ pozisyonunu güçlendiriyor!

Oktay Kaynarca her yaptığıyla ‘ağır abi’ pozisyonunu güçlendiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, rol aldığı yapımlarda sergilediği karakterler ile akıllara yazılan bir isim.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Süleyman Çakır’ın ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki Hızır Çakırbeyli ile Türk dizi sektörünün ağır abisi konumunda.

Kaynarca, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, magazinciler ile röportajlarındaki tavırları ve sosyal sorumluluk anlamında yaptığı çıkışlarla da aslında bu ‘ağır abi’ pozisyonunu sağlamlaştıran bir karakter çiziyor.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda yine ‘ağır abi’ durumunu sürdüren Kaynarca, hayranlarından da çok sayıda iltifat almakta.

Oktay Kaynarca her yaptığıyla 'ağır abi' pozisyonunu güçlendiriyor! 8

Örneğin, “Abi google’a adam yazıyorum siz çıkıyorsunuz” iltifatı yapan bir hayranı Kaynarca’nın toplum nezdinde de aslında ağır abi pozisyonunun kabul gördüğünü anlatıyor.

Kimisi oyuncuya “Baba” diye hitap ediyor.

Kimisi için ise “Reis”…

Hatta Kaynarca için Öğretmenler Günü kutlaması bile yapılmakta.

Bir takipçi, “Oyunculuk ve günlük yaşantın ile bu gençliğe çok şey öğrettin, mesleğin oyunculukta olsa seninde öğretmenler günün kutlu olsun” diyerek büyük destek buldu.

Oktay Kaynarca her yaptığıyla 'ağır abi' pozisyonunu güçlendiriyor! 9

Oktay Kaynarca’nın toplum nezdinde algılanma hali “Ağır Abilik”…

Sosyal medya paylaşımları ile Oktay Kaynarca bu algının güçlenmesine katkıda bulunuyor.