Ana sayfa Güncel Haberler Oktay Kaynarca talihsizliğe yandı ama umut da verdi!

Oktay Kaynarca talihsizliğe yandı ama umut da verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’dan kutlama mesajı. Bugün, 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü… Sahneye çıkmadan yapamayan ünlü oyuncular, instagram hesaplarından bir biri ardına yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Koronavirüs salgının iyice hayatımızı etkilediği bu dönemde toplu olarak yapılan tüm faaliyetler durduruldu. Tiyatrolar ve tüm gösteriler de perdelerini kapattı. Dünya Tiyatrolar Günü’nü bu gelişmeler nedeniyle buruk yaşayan oyuncuların mesajlar ise geleceğe yönelik umut doluydu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 5 sezondur yer alan Oktay Kaynarca, canlandırdığı Hızır Çakırbeyli karakteri ile uzun yıllar akıllardan çıkmayacak yeni bir fenomen dizi karakteri yarattı. Oyuncu, başarılı performansı ile hayranlarını ekran başında mutlu ediyor.

Kaynarca, Dünya Tiyatrolar Gününde ise sahnede yer aldığı bir fotoğrafı paylaştı ve tiyatronun toplumlar için önemini anlattı.

İşte o paylaşım:

“Evet talihsiz bir zamana denk geldi bu kutlama ama tiyatrolar toplumların kültürle kucaklaştıkları yer olmaya dünya döndükçe devam edecektir..Dünya Tiyatrolar Günü kutlu olsun…”

Oktay Kaynarca talihsizliğe yandı ama umut da verdi! 7