Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Tuna çok net, teklifleri kabul etmeyecek!

Onur Tuna çok net, teklifleri kabul etmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ferman karakteri ile ikinci sezonda da ekranda yer almaya hazırlanan Onur Tuna, ayrıca Benden Ne Olur isimli sinema filmine de hazırlanıyor.

Rolü için kilo veren oyuncu, Hazal Kaya ile başrolü paylaşıyor. Onur Tuna, hem dizi hem de sinema çalışmalarının yanı sıra müzik konusuna da ağırlık verdi. Özellikle karantina döneminde ve yaz günlerinde tutkusu olan müziğe eğilen oyuncu, Dalgın isimli 4 şarkılık bir albüm de yayınladı.

Onur Tuna, bu albümün tüm çalışmalarını kendisi yaptı ve masraflarını da kendisi karşıladı. Ünlü oyuncu profesyonel bir beklentisi olmadığını ve tamamen amatör bir ruhla ablüm hazırladığını da anlattı.

Sahne teklifi beklemeyen oyuncu, müzik kariyeri konusunda çok net bir tavır aldı.

Posta gazetesinin haberine göre Onur Tuna, herhangi bir maddi kaygı da taşımıyor. Oyuncu, şöyle konuştu: “Müzik 15 yaşından beri hayatımda var, bu üçüncü albüm. Bir atölyem var, orada arkadaşlarla beraber müzik yapıyoruz. Ben yazıp besleniyorum sonra birlikte aranje yapıyoruz. Maddi kaygım yok, yok o yüzden profesyonel olduğumu düşünmüyorum. Hiçbir yere bağlı değilim, sponsoru her şeyi benim. Kimseden sahne teklifi beklemiyorum.”