Ana sayfa Dizi Analiz Onur Tuna’dan oyunculuk resitali! Mahkum dizisi yürekleri daha çok yakacak!

Onur Tuna’dan oyunculuk resitali! Mahkum dizisi yürekleri daha çok yakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Tuna, Mahkum dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı ve hayranlarından da çok büyük ilgi gördü. Yasak Elma ve ardından da Mucize Doktor ile büyük çıkış yapan oyuncunun yeni dizisi de çok beğeni topladı.

Mahkum, Fox TV ekranında perşembe akşamları denklemi değiştiren bir yapım da oldu. İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova ile birlikte başrolde yer alan Onur Tuna’nın performansı ise her bölüm katlanarak artıyor.

Eşini ve kızını öldürmekle suçlanan bir savcı rolündeki oyuncu, masumiyetini ispatlamak ve gerçek katilleri bulmak için büyük bir mücadele örneği sergileyecek. Mahkum dizisinin ilk iki bölümünün iyi reytingler alarak Fox TV’nin bu sezonki in iyi çıkışı yapan dizi konumunu elde etmesi çok önemli bir başarı.

Onur Tuna'dan oyunculuk resitali! Mahkum dizisi yürekleri daha çok yakacak! 7

Onur Tuna da her bölüm yükselen performansı ile hayranlarını mest ediyor. Özellikle 3. bölümden yayınlan fragmandaki kısa görüntüler bile ne kadar iyi bir iş çıkardığını anlatmaya yetiyor.

Mahkum, 23 Aralık Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak ve dizi hayranları yine çok heyecanlı ve duygu yüklü bölüm izleyecek.

Savcı Fırat Bulut’un hapiste kendisi ile hesaplaştığı anlarda Onur Tuna’nın muhteşem performansı da çok konuşulacak. Oyuncu, karakterin duygusunu ekrana çok güzel yansıtıyor ve yine alkışı hak ediyor.