Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna’dan sonra sıra Seçkin Özdemir’de! Sevda Erginci’nin ışıltısı şansı olacak!

Onur Tuna’dan sonra sıra Seçkin Özdemir’de! Sevda Erginci’nin ışıltısı şansı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Seçkin Özdemir’in son dönemdeki dizi şanssızlıklarının bir yerde bitmesi gerekiyor… Ünlü oyuncu hak ettiği noktanın gerisinde belki ama hayranları onun daha büyük başarılara imza atabileceğine inandı bir kere…

2008 yılında bu yana ekranda olan Seçkin Özdemir, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Leo olarak akıllara takılı kaldı ama Bir Aşk Hikayesi’ndeki Korkut Ali olarak hep hatırlanacak. Acı Aşk’taki Bulut karakterini de unutmamak lazım.

Yaban Gülü, Al Yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Günahkar, Racon, Acı Aşk, Kiralık Aşk, Ateşböceği, Tehlikeli Karım ve Can Kırıkları…

Şu ana kadar diziden diziye atladı ama ekrana iz bırakacak çok güçlü bir rolde yer alamadı.

Fırsat şimdi Sinan Malik karakteri ile Sevgili Geçmiş dizisinden geldi… Buğulu bakışları, güzelliği, zarafeti ve sempatisiyle dizi dünyasında ayrı bir yere sahip olan Sevda Erginci ile partner olması da ayrı bir şans oldu.

Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde Erginci’nin ışıltısı Onur Tuna’yı parlatmıştı. Şimdi de Seçkin Özdemir bu ışıltıdan payını alacak.

Onur Tuna,1.97 boyundaydı ve Erginci ile yan yana geldiklerinde dalga konusu oluyordu.

Seçkin Özdemir 1.81 boyunda.1.65 boyundaki Erginci ile daha iyi uyum sağlayacaktır.

Onur Tuna'dan sonra sıra Seçkin Özdemir'de! Sevda Erginci'nin ışıltısı şansı olacak! 7

Sinan ile İpek’in uyumu heyecanla bekleniyor. İki ünül ismin hayranlarının da çok umutlu oldukları sosyal medyada yapılan yorumlarda yer alıyor.

Seçkin Özdenir için altın vuruş yapmanın fırsatı gelmiş olabilir… Sevgili Geçmiş dizisi 25 Ekim Cuma akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

Cuma günü de iyi bir seçim olmuş. AB grubunda yürüyüp gidebilecek bir proje ve çok da güçlü oyuncu kadrosuna sahip…

Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un yer aldığı “Sevgili Geçmiş” kadrosuyla adeta yıkılıyor…