Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’ya hayranlarından Tuvana Türkay uyarısı!

Onur Tuna’ya hayranlarından Tuvana Türkay uyarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Tuna, Ağır Romantik isimli filmde birlikte rol aldığı Tuvana Türkay konusunda hayranlarından bazı mesajlar alıyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Mucize Doktor dizisi hatırlatması yapan oyuncuya, takipçilerinden Tuvana Türkay uyarısı geldi.

Yasak Elma dizisinde Leyla karakterine hayat veren Tuvana Türkay’ın Ağır Romantik filminin galasında “Çekerken çok eğlendik” diyen partneri Onur Tuna’nın bu sözü ile dalgasını geçmesi ve oyuncunun da o anlarda yüzünün kızarması iki gündür en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

Onur Tuna, partneri Tuvana Türkay’ı instagram’dan takipten çıkarak tepki gösterdi. Türkay da aynı şekilde yanıt verdi. Tuna’nın hayranları ise “Reis Tuvana Türkay ile bir daha film çekmezsin umarım” diyerek uyarıda bulundu.

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ferman karakteri ile kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan Onur Tuna, sosyal medyada da 1.6 milyon kişi tarafından takip ediliyor ve yurt dışında da yüksek bir hayran kitlesi bulunuyor.

Oyuncu, “Güzel günler bizimle olsun” notu ile diziden bir sahneyi hesabından paylaştı ve büyük beğeni topladı.

Onur Tuna'ya hayranlarından Tuvana Türkay uyarısı! 7