Ana sayfa Dizi Fragmanları Özcan Deniz’in Senkron dizisinin hikayesi herkesi fazlasıyla şaşırtacak

Özcan Deniz’in Senkron dizisinin hikayesi herkesi fazlasıyla şaşırtacak

tarafından ker_def

Seni Çok Bekledim isimli Star Tv dizisiyle yeniden ekrana dönen Özcan Deniz, geçen yıl pandemi döneminde kendi imkanları ile çektiği Senkron isimli projesiyle de yakında hayranlarının karşısında olacak. Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat’ın da yer aldığı dizi, amatör bir yapım gibi anlaşılsa da öyle değil. Dizinin profesyonel bir şekilde çekildiği ilk fragmandan bile anlaşılıyor.

Türkiye’nin yeni nesil dijital içerik platformu GAİN, farklı tarzlardaki dizileri ile seyircilerine geniş bir yelpazeden seyir deneyimleri sunmaya devam ediyor. Şubat ayında da bir çok yeni diziyi izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan GAİN’in suç ve gerilim türündeki yeni dizisi ‘Senkron’un ilk fragmanı önceki gün yayınlandı.

Bilim kurgu ekseninde bir seyir keyfi vadeden dizinin yönetmen koltuğunda Özcan Deniz yer alırken, senaryosu da aynı şekilde Deniz’e ait.

‘Senkron’ çok yakında yalnızca GAİN’de yayınlanacak olan dizinin fragmanı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizi hayranları paralel dünya ile ilgili olan diziyi büyük bir heyecan ile beklemeye başladı.

Özcan Deniz, diziyi evinde çektiği dönemde şu sözleriyle de dikkat çekmişti: “Böyle de bir dünya varmış, bununla da tanıştık. Evden de her şey olabiliyormuş. Galiba önümüzdeki dönemde bütün işleri böyle çevireceğiz. Öyle görünüyor. Hem işler hızlanacak, galiba biraz daha yaratıcı oluyor insan. İşe gitme, mesai saati kollama baskısı, ortadan kalktı.”