Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özpirinçci’nin sevgilisi Burak Yamantürk büyük bir işe adım attı!

Özge Özpirinçci’nin sevgilisi Burak Yamantürk büyük bir işe adım attı!

tarafından ker_def

Sevgili Geçmiş dizisine başlayan Burak Yamantürk, ayrıca kendi mekanını da açıyor… Hem dizi hem de yeni işi nedeniyle bir hayli yoğun olacak Yamantürk, restoranında kasaya değil mutfağa geçecek.

Önümüzdeki yaz restoran açmaya hazırlanan oyuncu Burak Yamantürk, mekanda kasanın başına değil mutfağına geçip şeflik yapacak

Yakışıklı oyuncu Burak Yamantürk, neredeyse baklava açacak kadar geliştirdiği mutfak hobisini profesyonellikle uygulayabileceği bir restoran açacak. Önümüzdeki yaz hayata geçireceği mekanı için İzmir ve İstanbul’da yer bakan Yamantürk, restoranında kasaya değil mutfağa geçecek.

Menüsü ve mutfağı oturduktan sonra şefliği yardımcısına devredip oyunculuğa devam edecek olan ünlü sanatçı, sağlıklı malzemeler kullanarak lezzetli yemekler yapmak konusunda çok iddialı.

ÇARPICI POZLAR VERDİ

Özge Özpirinçci'nin sevgilisi Burak Yamantürk büyük bir işe adım attı! 7

Yeni dizi ‘Sevgili Geçmiş’’in çekimleri dolayısıyla İzmir-İstanbul arasında mekik dokuyan Burak Yamantürk, Layk Magazine için Şenol Altun’un kadrajına birbirinden çekici pozlar verdi. Yeni imajı ile dikkatleri üzerine çeken Yamantürk, verdiği röportajda kendisine ve hayallerine dair bilinmeyenleri anlattı. Konservatuvarda modern dans eğitimi alan oyuncu formunu korumak için haftada 10 saate yakın spor yapıyor.