Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’ın Yemin dizisinden ayrılması vahim bir hata!

Özge Yağız’ın Yemin dizisinden ayrılması vahim bir hata!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kanal 7 ekranında hafta içi yayınlanan Yemin dizisi 2. sezonunu tamamlayarak ekranlara bir süreliğine veda etmişti. Ancak bu veda da izleyicileri üzen bir detay daha vardı. Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız, 3. sezonda dizide yer almayacak.

Reyhan karakteri dizinin 2. sezon finalinde ölmediği için başka bir oyuncu tarafından canlandırılabilir. Bu konu da henüz net değil. Ancak yurt dışından Yemin dizisiyle ilgili gelen haberlere bakılır ise Özge Yağız, ayrılık kararı ile büyük bir hata yaptığını ilerleyen yıllarda itiraf edebilir.

Türkiye’de günlük bir dizi olan Yemin, Kanal 7 gibi orta düzeyde izlenen bir kanalda ekrana gelmesine rağmen çok iyi reyting alıyor. Ancak daha da büyük işi yurt dışında başarıyor. Latin Amerika ülkelerinde Yemin dizisinin geldiği nokta Türkiye’den kat ve kat daha iyi. Dizi Latin Amerika’da birçok ülkede ekrana geliyor ve reytingleriyle de çok konuşuluyor.

Özge Yağız da yurt dışında bu projesi ile hızlı bir popülerleşme süreci yaşadı. Her Türk dizisi ve oyuncusu için kısa sürede bu kadar hızlı bir yükseliş sergilemek nasip olmamıştır.

Özge Yağız'ın Yemin dizisinden ayrılması vahim bir hata! 7

Özge Yağız, belki de Yemin dizisinden ayrılık kararı ile yurt dışındaki bu popülerliğini artırma gerçekliğinden uzaklaşacak. Ünlü oyuncu, yeni bir dizide yer alabilir ancak son yıllarda tutan bir yapım bulmak o kadar da kolay değil.

Şayet Özge Yağız, yeni sezonda iyi bir dizi tercihi yapamaz ise ilerleyen yıllarda Yemin dizisinden ayrıldığı için pişman olabilir. Yurt dışında bir anda parlayıp, sonra da bir anda unutulmaya yüz tutabilir.

Neden yurt dışı önemli? Çünkü yapımcılar oradaki büyük geleceği iyi görüyor ve yurt dışı odaklı işler yapmayı tercih ediyor. Şayet yurt dışında tanınan bir Türk oyuncu iseniz, çok iyi yapımlarda yer alma şansınız birkaç kat daha artıyor.