Ana sayfa Dizi Haberleri Özgür Ozan olmasa Arka Sokaklar’ın bir parçası eksik kalır! Playboy Hüsnü’yü gördünüz mü?

Özgür Ozan olmasa Arka Sokaklar’ın bir parçası eksik kalır! Playboy Hüsnü’yü gördünüz mü?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özgür Ozan, 14 sezondur Arka sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakterini canlandırıyor. Dizinin bu kadar çok sevilmesini ardındaki sırlardan birisi de oyuncunun bu karaktere verdiği gerçeklik hissi…

Sokaktaki birçok vatandaş Özgür Ozan’ın sanki Hüsnü Çoban gibi birisi olduğunu zannediyor. Çünkü oyuncu, o kadar başarılı bir performans sergiliyor ki, izleyiciler ekran başında 14 yıldır izledikleri bu karakterden sıkılmıyor.

Özgür Ozan’ın dizide çeşitli absürd sahnelerde yer alması da büyük eğlenceyi beraberinde getiriyor. Arka Sokaklar’ın 554. bölümünde yine böyle bir sahne vardı.

Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut yine Hüsnü Çoban için playboy rolü buldu. Dizinin 554. bölümünde çok eğlenceli anlar yaşandı.

Hüsnü, zengin ve çapkın playboy rolüne bürünüyor!

Özgür Ozan olmasa Arka Sokaklar'ın bir parçası eksik kalır! Playboy Hüsnü'yü gördünüz mü? 7

Gizli bir örgütün içine sızmak için operasyon düzenlenecektir. Bu operasyonda birinin zengin bir playboy rolünü üstlenmesi gerekir. Mesut’un aklına ise hemen dahiyane bir fikir gelir. Bu iş için biçilmiş kaftan Hüsnü Çoban’dır.

Hüsnü’ye durumu eğlenceli bir dille anlatır Mesut ancak bir kere arkadaşını kızdırmıştır. Hüsnü ısrarlara dayanamayarak işi yapmaya hazır olduğunu söyler. Ortaya çıkan bu yeni Hüsnü ortalığı toz duman eder. İşte playboy Hüsnü’nün son maceraları!