Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan’ın set yoğunluğunun yanında bir de evde ders yoğunluğu var!

Pelin Karahan’ın set yoğunluğunun yanında bir de evde ders yoğunluğu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, kocası Bedri Güntay ile katıldığı etkinlikte görüntülendi. Oyuncu, son dönemde birbirinden farklı projelerde yer almaya ve yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor. Yakında bir reklam filminin çekimlerinin olduğunu belirten oyuncu, ayrıca yaz aylarında Güven Bana isimli sinema filminde de yer alacak.

Gelecek hafta Bodrum’daki evlerine geçeceklerini anlatan oyuncu, çocuklarının okullarının bitmesinin ardından tatil dönemine başlatıyor. Ali Demir ve Can Eyüp isimli iki oğlu bulunan Pelin Karahan, gelen güzel karneyi de sevindi.

Bedri Güntay, eşinin her akşam oğlu Ali Demir’e okul çalışmalarında yardımcı olduğunu belirterek, iş temposunun evde de farklı şekilde devam ettiğini ifade etti.

Pelin Karahan'ın set yoğunluğunun yanında bir de evde ders yoğunluğu var! 7

Pelin Karahan da hem yoğun set ortamı hem de evdeki görevlerinin zorluğuna rağmen üstesinden gelmeyi başarıyor.

Karahan, “Çocuklar okula gittiği için mutluyduk. Çocuklar da mutluydu. Okulu da çok sevdiği için. Ama bu ödem olayı çok zor. Onda zorlandım ama bir şekilde yaptık ödevleri” açıklamasında bulundu.

Pelin Karahan, TRT1 ekranında iki sezon süren ve çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizide yer aldı. Etkileyici bir hikayesi bulunan, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmün aynı sıra buna direnmesini anlatan dizide oyuncuyu İnci karakterinde izlemişti. Pelin Akil, uzun bir aradan sonra bu yapım ile setlere dönmüş ve çok da başarılı bir performans ortaya koymuştu. Oyuncunun hayranları şimdiden yeni sezonda yeni bir dizi bekliyor ama henüz net bir durum yok.