Ana sayfa Güncel Haberler Pınar Deniz’den bu soğukta ateşli poz! Gizem Karaca’nın bostan keyfi! Merve Oflaz’ın gizli reklamı!

Pınar Deniz’den bu soğukta ateşli poz! Gizem Karaca’nın bostan keyfi! Merve Oflaz’ın gizli reklamı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun, takipçileri tarafından ilgiyle izlenen sosyal medya hesaplarından son paylaşımlarına bir bakalım. Bu üç isimden ikisi şu an ekranda değil ama hayranları onları sosyal medyadan takip ediyorlar. Çok göz önünde olmayan Pınar Deniz ve Gizem Karaca, pazar pozlarıyla dikkat çekerken, bir başka isim Merve Oflaz da instagram’dan reklam aldığı markanın reklamını çaktırmadan yapıyor!

İlk olarak Pınar Deniz’e bakalım. Oyuncu şu sıralar televizyon ekranlarında değil ama Netflix için çekilen Aşk 101 isimli dizide rol aldı. Sessiz sedasız, gözden uzak bir hayat süren oyuncu, instagram’dan da sınırlı paylaşımlar yapıyor.

Son olarak da yaz döneminde çekilen bir pozunu paylaşmış oyuncu. Anlaşılan soğuk ve kapalı havaların gelmesiyle şimdiden yazı özlemiş. Henüz paltolu, hırkalı fotoğraflara geçmeden, yazdan bir kareyi paylaşıyor…

Kış gelmeden yaz gelsin amin.

Pınar Deniz'den bu soğukta ateşli poz! Gizem Karaca'nın bostan keyfi! Merve Oflaz'ın gizli reklamı! 12

Gizem Karaca’yı son olarak TRT’de yayınlanan Şampiyon dizisinde izlemiştik. Oyuncu şu sıralar kendisini bağa bahçeye vermiş anlaşılan! Henüz yeni bir projesi ile ilgili bir haber yok. Hayranları onu yeniden ekranda görmek istiyor ama şimdilik bir haber yok!

Oyuncu, bu süreçte doğayla içiçe yaşıyor görünen o ki. Pazar pozuna da küçük bir bostandan topladığı taze soğanlara verdiği pozu koymuş.

Karaca, paylaşımına “Yeşil bir parmağım var” notunu düşmüş.

????????????????‍???? i so have a green thumb. ✌????????

Pınar Deniz'den bu soğukta ateşli poz! Gizem Karaca'nın bostan keyfi! Merve Oflaz'ın gizli reklamı! 13

Arka Sokaklar dizisinde Bahar’ı oynayan Merve Oflaz ise doğada yürüyüşe çıkmış ama eline de bir kutu balık konservesi almış ne hikmetse!

Oyuncu, sık sık farklı markaların instagram’da reklamını yapıyor. En çok da çaktırmadan, günlük hayatın içine yedirilen bu tarz paylaşımlarla. Oflaz, öğle arası doğa yürüyüşünde elindeki markayı öneriyor takipçilerine, yerseniz!

Reklam yapmadan reklam da böyle oluyor! İşte oyuncunun paylaşımı…

Miss gibi doğada yürüyüş sonrası öğle arası w @dardanel ????

Pınar Deniz'den bu soğukta ateşli poz! Gizem Karaca'nın bostan keyfi! Merve Oflaz'ın gizli reklamı! 14

Almila Ada

Vivi????

Pınar Deniz'den bu soğukta ateşli poz! Gizem Karaca'nın bostan keyfi! Merve Oflaz'ın gizli reklamı! 15