Ana sayfa Kadın Haberleri Pınar Deniz’in Sil Baştan dizisinde Sergen Yalçın anısı!

Pınar Deniz’in Sil Baştan dizisinde Sergen Yalçın anısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu olan Pınar Deniz, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Üniversite de halkla ilişkiler okuyan, reklamcı olmak isteyen oyuncu, 3. sınıfta kendisine mesleğin uygun olmadığını düşününce okula devam etmedi. Üniversite mezunu olamadığını belirten Pınar Deniz, ilk olarak 2014 yılında Sil Baştan isimli dizide rol almıştı.

Okula yeniden gittiğinde setlerde çalıştığı için arkadaşlarının neden geldiğini sorguladığını ifade eden Pınar Deniz, kendisinin de okulda kimsenin dersleri pek takmadığını görünce devam etmek istemediğini anlattı.

Sil Baştan dizisinde ünlü eski futbolcu ve teknik adam Sergen Yalçın da vardı. Pınar Deniz, sette Sergen Yalçın’a “Koşsaydın Barselona’da oynardın… Game of Thrones’ta bile oynardın” şeklinde espri yapıldığını anlattı.

Pınar Deniz'in Sil Baştan dizisinde Sergen Yalçın anısı! 7

“Sergen ile benim galiba hiç muhabbetim olmadı” diyen oyuncu, ünlü eski futbolcunun sette bir odasının olduğunu ve orada da at yarışı oynadıklarını açıklayarak herkesi güldürdü.

Pınar Deniz, “Ben böyle gidip emanet oturuyordum, sonra çıkıyordum” diyerek Sergen Yalçın ile hiç konuşmadıklarını sözlerine ekledi.

Sohbetin devamını videodan izleyebilirsiniz…