Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglere bakınca Arka Sokaklar dizisi sanki yeniden doğuyor!

Reytinglere bakınca Arka Sokaklar dizisi sanki yeniden doğuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında 14 sezondur izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 544.bölümü 28 Şubat Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin reytinglerde yeniden yükseliş sergilemesi ve rakiplerini de arkasına alması sanki “yeniden doğuşun’ bir ilanı gibi…

Total grubunda Hercai dizisinden Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi unvanını geri alan Arka Sokaklar, Babil dizisine ise AB ve ABC1 gruplarında geçilmekteydi.Dün akşam Babil yayınlanmayınca Arka Sokaklar hem totalde hem de AB grubunda birinci olurken, ABC1 grubunda ise Hercai’nin ardından en çok izlenen ikinci diziydi.

28 Şubat akşamı bir tek Star TV, Babil dizisini yayından kaldırdı. Diğer kanallar ise dizilerine aynen devam etti. TRT1’de Payitaht Abdülhamid totalde 10. olurken, AB’de 3. sırada ve ABC1’de de 4. sırada kendisine yer buldu.

Star TV’nin Babil’i yayınlamaması en çok da Arka Sokaklar dizisini sevindirdi. 14.sezonundaki dizi sanki şaha kalktı ve Fox Ana Haber’den sonra hem total hem de AB gruplarında ilk sırada yer aldı. ABC1’de ise Hercai’den sonra genel toplamda 3. sıradaydı.

İşte 28 Şubat Cuma günü tüm kategorilerde ilk 10 program listesi: