Ana sayfa Dizi Haberleri Rüya dizisi için geri sayım başladı… Hazal Filiz Küçükköse, dizi ile ilgili tiyolar verdi…

Rüya dizisi için geri sayım başladı… Hazal Filiz Küçükköse, dizi ile ilgili tiyolar verdi…

tarafından zk zk

Rüya dizisi için geri sayım başladı... Hazal Filiz Küçükköse, dizi ile ilgili tiyolar verdi... 7

18 Temmuz Salı akşamı saat 20:00’de ekrana gelecek olan dizide Elif’i Hazal Filiz Küçükköse, Bulut’u Ceyhun Mengirlioğlu, Alaz’ı da Ulaş Tuna Astepe canlandırıyor.

Hazal Filiz Küçükköse, Elif ile empati yapmaya çalıştığını anlatarak şöyle devam ediyor: “Küçükken annesiyle ilgili bir problemi var, annesiz büyümüş bir kız. Bense mükemmel bir anneye sahibim. Bu konuyla ilgili çok fazla empati yapamıyorum. Ancak adalet duygusu ikimizde de var. Eskiden kötü bir durum karşısında “Babam bile olsa gözüm görmez” diyordum. O anlarımı bu karakterde yaşıyorum. Çok ortak noktamız var bu konuda. Bir de umutları var. Hepimizin hayalleri ve umutları var. Onlara ulaşabilmek için gücümüz var. Karakterimin eli kolu bağlı ama vazgeçmiyor. Dış etkenler zorluyor. Üvey annesi, abisi, babası, üvey kardeşi… Onlara rağmen bir yere ulaşma çabası var. Belki de gençliğinden fedakârlıklar yapıyor.”

Çocukluğundan beri oyunculuk hayali kurduğunu, kardeşiyle mahalledeki ve okuldaki arkadaşlarına tiyatro oyunları oynadığını, piyesler hazırladığını, kostümleri ise evden hallettiğini söyleyen Küçükköse, Elif’in de hayallerine tutunduğunu belirterek “Çizimler yapıyor. Umutları ne kadar kırılsa da bırakmıyor. Böyle kişilikler önemlidir. Beslendiğimiz noktalar da aynı, o yüzden bu kadar bütün hissediyorum. Duyguları hatırlatan bir karakter. Belki de bu rolle özlediğim duyguların yansımasını göreceğiz” dedi.

Bu kez izleyicinin karşısına farklı bir rolle çıkacak olan Hazal Filiz Küçükköse çok mutlu olduğunu belirterek “Diziden sonraki yorumları merakla bekliyorum” diye konuştu.