Ana sayfa Dizi Haberleri Rüya dizisi için geri sayım başladı… Hazal Filiz Küçükköse, dizi ile ilgili tiyolar verdi…

Rüya dizisi için geri sayım başladı… Hazal Filiz Küçükköse, dizi ile ilgili tiyolar verdi…

tarafından zk zk

Rüya dizisi için geri sayım başladı... Hazal Filiz Küçükköse, dizi ile ilgili tiyolar verdi... 7

Hikayenin gerçekliğine inandığını da sözlerine ekleyen Küçükköse, “Çok gerçek bir hikâye. Sokakta yürüdüğünüz zaman 10 kişiden 5’i bunlardan birini mutlaka yaşamıştır. Düşündüğünüzde çok uçuk konular değil aslında. Gerçekliği olmasa seyirciyi inandırmak da çok zor olur, onları yakalayamazsınız. Herkes istediği gibi yaşamak, istediği mesleği yapmak istiyor. Ama çalışmak, ek eğitimler ve para gerekiyor. Hayaller ve hayatlar tezatlığı var” açıklamasını yaptı.

Dizinin konusunu da özetleyen Hazal Filiz Küçükköse, şöyle devam etti: “Bir tarafta mafya hikâyesi var. Bütün genç çocukların sevdiği araba merakı var. İstemeden de olsa iyi niyetli olmayan insanlarla karşılaşma durumu ve verdiği sınavlar var. Hepimizin karşılaşabileceğimiz durumlar. Aşk üçgenine çok girmiyorum. Orası çok karışık. Yani nasıl desem, beyaz atlı prensine rastlıyor karakterim.

Herkes hayalindeki erkekle ya da onu çok mutlu edeceğini düşündüğü bir erkekle karşılaşamayabilir. Bu muhteşem tesadüfü yakalayamayabilir ama ben yani karakterim onunla karşılaşacak. Belki bu mucizevi…”