Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde Volkan’dan daha çok izleyicinin gözünü ısırıyor, canını fena sıkıyor!

Sadakatsiz dizisinde Volkan’dan daha çok izleyicinin gözünü ısırıyor, canını fena sıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kanal D dizisi Sadakatsiz’in her yeni bölümü büyük merak uyandırmaya devam ediyor. 15 bölümü yayınlanan dizinin 16. yeni bölümü 3 Şubat akşamı ekrandaki yerini alacak.

Cansu Dere’nin Asya karakterindeki başarısının yanı sıra, Caner Cindoruk’un Volkan olarak ortaya koyduğu performans da ilginin yüksek kalmasını sağlayan önemli etkenlerden… Asya ve Volkan karakterlerinin didişmeleri sonucunda ise oğulları Ali’nin düştüğü durum üzücü…

Bir ara babasına, sonra da annesine şüphe ile bakan Ali, ergenlik döneminde hırsızlık yapmaya başlayarak aslında mutsuzluğunu dışa vuruyor. Alp Akar da karakteri başarıyla canlandırıyor ve izleyicileri de adeta kendisinden nefret ettirmeye başladı.

Sadakatsiz dizisinde Volkan'dan daha çok izleyicinin gözünü ısırıyor, canını fena sıkıyor! 7

Çocuk oyuncu olarak rolünü büyük bir başarıyla sergileyen Alp Akar’ın canlandırdığı Ali karakteri dizinin en sevilmeyeni olarak ortaya çıkmakta… İzleyiciler, “Hayırsız evlat Ali” olarak onu tanımladı bile… Annesi Asya’ya sırt çevirmesi ve Derin’in yanından ayrılmaması da Sadakatsiz dizisi hayranlarının gözünü ısırıyor.

“DNA testi yaptır Asya, Ali senin oğlun olamaz” diye yorumlar bırakan Sadakatsiz hayranları, sosyal medyadan ağır sözler söylemekten de çekinmiyor.

Dizinin 16. yeni bölümünde de yine Ali karakterinin izleyicileri deli edeceği kesin. Sosyal medyada fragmandan yansıyan kısa görüntüler bile binlerce tepki mesajı getirdi bile…