Ana sayfa Dizi Haberleri Sahi, İstanbullu Gelin’de Murat’a ne oldu? Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu geri mi dönecek?

Sahi, İstanbullu Gelin’de Murat’a ne oldu? Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu geri mi dönecek?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda yaşanan gelişmeler, akıllara Boranlar’ın küçük oğlu Murat’ı da getiriyor!

Dizideki sürpriz gelişmelerden sonra havada kalan bir konu oldu Murat meselesi!

Öyle ya napıyor bu çocuk? Bade’yi de alıp 47. bölümde yurtdışına okumaya gitmişti. Aile bu kadar sefaletin içinde onu nasıl okutuyor acaba? Bazı izleyiciler ona da Ülfet’in sponsor olduğu şeklinde esprili yorumlar yapıyorlar.

Fakat dizide bu konu atlanıyor! Tabii bu durumun tek nedeni, geçtiğimiz sezon sonunda Murat’ı oynayan Berkay Hardal’ın, Show TV’de yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisinde baş rol teklifini kabul etmesiydi.

Sahi, İstanbullu Gelin'de Murat'a ne oldu? Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu geri mi dönecek? 7

Murat gidince diziden Bade de gitmek zorunda kaldı. Bade’yi oynayan Hira Koyuncuoğlu da diziden ayrıldı.

O sıralarda sevgili olan Koyuncuoğlu ve Hardal, ilişkilerini bitirdi. Ancak ikisi de herhangi bir dizide oynamıyor. Bir anlaşmaları var mı bilemiyoruz ama Hira Koyuncuoğlu bale dersleri veriyor. Berkay Hardal ise Meleklerin Aşkı dizisinin tutmaması nedeniyle final yapmasının ardından ortalarda görünmüyor.

Bakalım tüm bu gelişmeler neticesinde bir şekilde ikili diziye dönecek mi? Dönmese bile, ikilinin yurtdışında maddi sorunlarına nasıl bir çözüm buldukları bir cümleyle de olsa dizide yer bulsa, muhtemelen bu sorundan halledilmiş olacak.