Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka gibi! Muhteşem İkili’de beline sarılı havluyla duvardan duvara uçtu, dalga konusu oldu!

Şaka gibi! Muhteşem İkili’de beline sarılı havluyla duvardan duvara uçtu, dalga konusu oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D ekranlarında 2. bölümü yayınlanan Muhteşem İkili dizisindeki kavga sahnesine havlu, damgasını vurdu!

MKC ve Barka, Demiray’ın tuzağına düşüp hapse girdiler. Ancak bela onları hapiste de bırakmadı. İbrahim Çelikkol’un oynadığı Barca, üzerinde havluyla cezaevinin banyosunda kendisini dövmeye gelen adamlarla karşı karşıya geldi.

Sahnenin en komik anı, Kerem Bursin’in oynadığı MKC’nin kavga öncesinde “Havluyu sıkı sar, kaza çıkmasın!” sözleri oldu.

Şaka gibi! Muhteşem İkili'de beline sarılı havluyla duvardan duvara uçtu, dalga konusu oldu! 9
3 adamla sert bir kavgaya tutuşan Barca, artık o havluyu beline nasıl sardıysa, neyle bağladıysa, yaptığı tüm aksiyona, havada tekmelere, bacaklarını savurmasına, adamların darbelerine rağmen hiç düşmedi!

Tabii bu durum sosyal medyada da dalga konusu oldu. Bazı izleyiciler, “Çok korktum havlu düşecek diye, nasıl bağlamış düşmedi bir türlü, ben kolumu oynatsam düşüyor burada nasıl düşmedi hayret, ne havluymuş düşmedi ne yaptıysa, havluyu nasıl bağladın öyle düşmüyor” şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Şaka gibi! Muhteşem İkili'de beline sarılı havluyla duvardan duvara uçtu, dalga konusu oldu! 10

İbrahim Çelikkol’un dövüş sahnesindeki performansı övgü toplarken, kaslı vücudu da dikkat çekti.

Kerem Bursin’in de kaslarını sergilediği dövüş sahnesindeki ustalığı gözlerden kaçmadı.

İşte o sahneler:

2. BÖLÜM ÖZETİ
MKC ve Barca, Demiray’ın kurduğu akıllıca tuzak sonucunda hapse girerler. İçerisi MKC ve Barca’nın tutukladıkları ve onlardan nefret eden mahkumlarla doludur. İkili hem onlara kurulan tuzağı ortaya çıkarmak ve aklanmak, hem de canlarını korumak zorundadır.

Şaka gibi! Muhteşem İkili'de beline sarılı havluyla duvardan duvara uçtu, dalga konusu oldu! 11

Polis okulundan hocaları meşhur Köpek Sadri’nin kaçış planının içine girmesiyle işler iyice karıştıracaktır. Sadri’nin gelişi ile Demiray’ın muhteşem ikiliye geçmişten bu yana beslediği gizli nefretin sebebi gün yüzüne çıkacaktır.