Ana sayfa Dizi Haberleri Şaka mı bu? Yasak Elma’da çok önemli bir ayrıntıyı nasıl kaçırdılar?

Şaka mı bu? Yasak Elma’da çok önemli bir ayrıntıyı nasıl kaçırdılar?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisindeki bir sahnede ortaya çıkan gerçek, izleyicinin eleştirisine neden oldu!

Ender’in Halit’ten intikam alma ve onun tüm servetini batırma planlarından sonra öğrenilen konu, sosyal medyada eleştiriliyor.

Alihan’ı kurduğu tuzağa dahil etmeye çalışan Ender, ona güçlerini birleştirmeyi teklif etmiş ve evlenme teklifiyle de çok şaşırtmıştı.

Ancak asıl şaşırtıcı olan, Ender’in Halit ve Alihan’ın ortak olduğu şirkette yüzde 5 hissesinin olduğunun ortaya çıkması oldu.

Şaka mı bu? Yasak Elma'da çok önemli bir ayrıntıyı nasıl kaçırdılar? 10

Ender, bu hisseleri Alihan’a devrederek onun şirkette Halit’ten daha fazla söz sahibi olmasını ve bu sayede onu çökertmeyi umuyordu.

Fakat konuyla ilgili tartışma hemen sosyal medyada başladı.

Öncelikle Alihan, ortak olduğu şirkette Ender’in yüzde 5 hissesi olduğunu nasıl bilmez sorusu akıllara geldi!

Ender, Erim’e doğum yaptıktan sonra Halit’in ona bu hisseleri hediye ettiğini söyledi ama Halit gibi karısının parmağındaki yüzüğü bile kasada saklayan bir adamın bunu yapmış olmasına izleyici hiç ihtimal vermedi.

Durumun bir başka yönü de Ender’in, Halit’ten ayrıldıktan sonra sürdüğü sefil hayat!

O süreçte madem böyle bir hisseye sahipti, Ender bunu neden satmadı veya kullanmadı bir şekilde diye de izleyiciler sosyal medyada sorup duruyor!

Bu konuya daha sonra bir açıklık getirilecek mi bilemiyoruz ancak izleyicinin dikkatinden kaçmayan detay, çok konuşuluyor.

İşte bakın sosyal medyada bu konu üzerine nasıl yorumlar yapılmakta?

Şaka mı bu? Yasak Elma'da çok önemli bir ayrıntıyı nasıl kaçırdılar? 11 Şaka mı bu? Yasak Elma'da çok önemli bir ayrıntıyı nasıl kaçırdılar? 12 Şaka mı bu? Yasak Elma'da çok önemli bir ayrıntıyı nasıl kaçırdılar? 13