Ana sayfa Sosyal Medya Şampiyon dizisine katılan Gizem Karaca hem şanslı hem şanssız!

Şampiyon dizisine katılan Gizem Karaca hem şanslı hem şanssız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Ünlü oyuncu Gizem Karaca hatırlanacağı üzere en son Şampiyon dizisine katılmıştı. Pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanan dizide Elisa Elif karakterine hayat veren oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle evine kapandı.

TRT’nin kurumsal kararı ile geçtiğimiz hafta ve bu hafta için set bırakan  tüm TRT dizilerinin oyuncuları ve teknik ekipleri yeniden çalışmaya dönecek mi merakla bekleniyor.  Şampiyon dizisi de bu sezon final yaparak bitmesi planlanan yapımlardandı. Mevcut ortamda ne kadar devam edecek, bu konuda da heniz net bilgiler yok. Karaca, İzmir’deki doğal yaşam hayatını bırakıp İstanbul’da Şampiyon dizisine katılmıştı. Ancak koronavirüs salgını oyuncunun yeniden evine dönmesine neden oldu.

Oyuncu dinlenme şansı bulduğu bu dönemde bahçesinde özgürlüğün tadını çıkartıyor. Instagram hesabından paylaşım yapan Karaca, 2020  yılından da şikayetçi.

Takipçilerine evde kalmaları mesajı yollayan oyuncu, “Bahçemin sınırlarında özgürlük… Hey 2020 sen bize nazik davranmadın” diye yazdı ve aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Şampiyon dizisine katılan Gizem Karaca hem şanslı hem şanssız! 7