Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şebnem Schaefer, yıllar sonra Özcan Deniz ile ilgili bir laf etti ki yerini bulur mu bilinmez!

Şebnem Schaefer, yıllar sonra Özcan Deniz ile ilgili bir laf etti ki yerini bulur mu bilinmez!

tarafından ker_def
Yıllar önce Özcan Deniz ile sevgili olan Şebnem Schaefer, magazin tarihine geçen bir davanın aleyhine sonuçlanmasıyla ilgili 10 yıl sonra yeniden konuştu.

Manken-oyuncu Şebnem Schaefer, katıldığı 2. Sayfa programında eski sevgilisi Özcan Deniz ve Ebru Şallı hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

İşte Schaefer’in açıklamalarından satırbaşları:

“DONUP KALDIM”

Şebnem Schaffer, “Ebru Şallı’yı yıllar önce bir yerde görmüştüm. Masasına gidip selam vermiştim. Bana ‘Çok güzelsin ama çok hata yaptın’ demişti. Ne diyeceğimi bilemedim, donup kaldım” ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı’nın cevabı karşısında büyük şaşkınlık yaşayan 34 yaşındaki güzel, “Sanki yıllar içinde o hiç hata yapmadı. Kendisinin hataları ne olacak peki?” dedi.

Şebnem Schaefer, yıllar sonra Özcan Deniz ile ilgili bir laf etti ki yerini bulur mu bilinmez! 7

Şebnem Schaffer, 2006 yılında “Şebnem bornozunu benim evde unuttu” diyen eski sevgilisi Özcan Deniz’e dava açmıştı. Ancak davayı Özcan Deniz kazanmıştı.

Ünlü manken, “Aradan 10 yıl geçti. Özcan Deniz’i affettiniz mi?” sorusuna cevap verdi.

Şebnem Schaffer, “Kimseye karşı kin ve nefret beslemiyorum. Kızgınlıklar zamanla geçiyor. Ama gönülden affetmem için önce onun af dilemesi lazım değil mi?” dedi.

Baba olan Özcan Deniz’i tebrik eden Şebnem Schaffer, “Bu arada baba olmuş, kendisini kutlarım. Çocuk ona yakışmış” şeklinde konuştu.

Öte yandan Şebnem Schaefer’ın, izni olmadığı halde bir televizyon kanalına katılıp küçük düşürücü açıklamalarda bulunduğu iddiasıyla eski avukatı İbrahim Fırat’a açtığı 140 bin liralık tazminat davası reddedildi.