Ana sayfa Dizi Haberleri Seçkin Özdemir’in yeni imajı Hizmetçiler dizisini bekleyenleri üzecek!

Seçkin Özdemir’in yeni imajı Hizmetçiler dizisini bekleyenleri üzecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İmajlarını değiştiren oyuncular kervanına Uraz Kaygılaroğlu ve Onur Tuna’nın ardından Seçkin Özdemir de katıldı.. Ünlü oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle kendini evine kapatmıştı. Bugün maskesini takıp sokağa çıkan oyuncu, yaptığı paylaşım ile son imajını da takipçilerinin beğenisine sunmuş oldu.

Hizmetçiler dizisine başlayan ve daha 4 bölümü yayınlanan yapım,koronavirüs salgını nedeniyle çekimleri durdurmuştu. Bu gelişmenin ardından bu sezon bitti mi, yoksa yeniden çekimler başlanır mı tartışmaları yapılmaktaydı.Seçkin Özdemir’in yeni imajı yakın zamanda çekimlerin yapılmayacağını da anlatıyor.

Seçkin Özdemir'in yeni imajı Hizmetçiler dizisini bekleyenleri üzecek! 8

Kanal D ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Hizmetçiler’de Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker,Yiğit Kirazcı ile birlikte başrolde yer alan oyuncu sakallı ve bıyıklı haliyle yer alıyordu.

Sakallar ve bıyıklar gittiğine göre, uzaması da yakın zamanda gerçekleşmeyeceğine göre Hizmetçiler dizisi için acaba bir sezon finali kararı alınmış olabilir mi? Dizinin yeni bölümlerinin bu sezon yayınlanma ihtimalinin düşük olduğu da değerlendiriliyor.

İşte ünlü oyuncunun Hizmetçiler dizisindeki Yiğit karakteri…

Seçkin Özdemir'in yeni imajı Hizmetçiler dizisini bekleyenleri üzecek! 9