Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı diye izleyici sevinmişti, ama gitmemiş!

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı diye izleyici sevinmişti, ama gitmemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin 22. bölümü 12 Aralık akşamı yayınlanacak. 21 bölümlük performansıyla büyük ilgi gören dizi, gün değiştirdikten sonra izleyicilerini geri kazanmaya başladı. Şimdi de hikayeye İlayda Çevik Balca Koçak karakteri ile geliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat’ı elde etmek için Balca karakterinin öne çıkacağı ve hikayede değişim yapacağı belirtiliyor. Ancak bu gelişmeden sonra Bige Önal’ın canlandırdığı Selin karakterinin de diziden ayrıldığına yönelik değerlendirmeler vardı.

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı diye izleyici sevinmişti, ama gitmemiş! 9

Fakat bunun doğru olmadığı ortaya çıktı. 22. bölümden yayınlanan fotoğraflarda Selin karakterinin dizide yer almaya devam ettiği görülüyor. Selin’den sonra Balca’nın da gelişi ile birlikte Eda – Serkan ilişkisini çok zor günler bekliyor. Sen Çal Kapımı dizisinin 22.bölümünde yaşanacakların detayı da ortaya çıktı:

Serkan ve Eda’nın romantik akşamı acil bir çağrıyla sona erer. Köşeye sıkıştığı için deliye dönen Selin’in çok daha farklı planları vardır. Serkan öğrendiği şeylerden sonra Eda’ya çok farklı bir taleple gelir. Eda’nın kabul etmekten başka çaresi yoktur.

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı diye izleyici sevinmişti, ama gitmemiş! 10

Bu arada hayatlarına yeni biri girer ve herkesin kafasının karışmasına, kendilerini de inandıkları şeyleri de sorgulamalarına neden olur. Sevdiğin insan için değişmeli misin? Seviyorsan karşındakini değişmeye zorlamak doğru mu?

Aydan aldığı karar sonrasında Eda ve Serkan’ın da desteğiyle yepyeni bir yola girer. Ayfer istemeden de olsa bu yolda Aydan’ın yanında olmak durumunda kalır. Kazanılan zafer sonrası yaptıkları kutlamalar sürpriz bir evlenme teklifiyle sonuçlanır.

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı diye izleyici sevinmişti, ama gitmemiş! 11

Serkan’a haksızlık etmeye başladığını düşünen Eda adım atma sırasının kendisine geldiğini düşünür. Eda’nın bir akşam Serkan’ın kapısını çalma kararı beklediğinden çok daha farklı sonuçlar doğurur.