Ana sayfa Sosyal Medya ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin ‘Aydan Bolat’ı Neslihan Yeldan’dan, diziye duygusal veda mesajı!..

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin ‘Aydan Bolat’ı Neslihan Yeldan’dan, diziye duygusal veda mesajı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin, ekranlarda fırtına gibi esen dizisi ‘Sen Çal Kapımı’ finale adım adım yaklaşıyor. Dizi 52.bölümde final yapacak ve sadece 4 bölüm daha kaldı.

Sen Çal Kapımı dizisinde ekip çekimleri tamamladı. Adeta bir aile gibi olan ve aralarındaki uyum sosyal medya paylaşımlarında da göze çarpan ekip artık diziye ve birbirlerine veda ediyor.

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin ‘Aydan Bolat’ı Neslihan Yeldan'dan, diziye duygusal veda mesajı!.. 8

Ekip arkadaşlarına ve karakterine sosyal medyada veda eden isimlerden bir tanesi de usta oyuncu Neslihan Yeldan oldu. ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde  Kerem Bürsin’in canlandırdığı ‘Serkan’ karakterinin annesi ‘Aydan Bolat’ karakteri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Yeldan, İnstagram hesabında paylaştığı ekip fotoğrafının altına şunları yazdı. “Hepinize teşekkür ederiz. Harika bir yolculuktu. Öğrenmeler, dostluklar, yeni aileler, sevgi zinciri bu işin parçasıdır, bitmez. Emeği geçen herkes sağ olsun. Thank you for this dream.’ Neslihan Yeldan, dizideki karakterine ise aşağıda paylaştığı instagram storysindeki sözleri ile veda etti.

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin ‘Aydan Bolat’ı Neslihan Yeldan'dan, diziye duygusal veda mesajı!.. 9