Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’na destek büyük! Alp Navruz ve Kaan Yıldırım’dan mesaj var!

Serkan Çayoğlu’na destek büyük! Alp Navruz ve Kaan Yıldırım’dan mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat isimli diziye başlayan Serkan Çayoğlu, yakında hayranlarının karşısına çıkacak. Bir Bodyguard hikayesi ama kendi derdi olan bir hikaye olarak geliyor Yeni Hayat. Yani bir uyarlama dizi değil.

Serkan Çayoğlu’nun başroldeki partneri Melisa Aslı Pamuk… Dizide ayrıca Nilperi Şahinkaya, Tayanç Ayaydın ve çocuk oyuncu Nisa Sofia Aksongur da kadroda yer alıyor. Dizinin hem afişleri hem fragmanları iyi bir yapımın geldiğini anlatmaya yetti.

Dün akşam paylaşılan Yeni Hayat dizisinin ilk fragmanına tepkiler çok olumlu geldi. Serkan Çayoğlu hayranları özellikle de Melisa Aslı Pamuk ile uyumunu çok beğendi.

Bir de sosyal medyada ünlülerin desteği vardı. Çayoğlu, instagram hesabından dizinin fragmanını paylaştı. Sevgilisi Özge Gürel emojilerle desteğini sergiledi.

Serkan Çayoğlu'na destek büyük! Alp Navruz ve Kaan Yıldırım'dan mesaj var! 8

Zümrüdüanka dizisinde Serhat Demirkan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alp Navruz, arkadaşına “Hayırlı olsun broo” notu ile destek verdi. Çayoğlu da “Sağol kardeşim” yanıtını verdi.

Serkan Çayoğlu'na destek büyük! Alp Navruz ve Kaan Yıldırım'dan mesaj var! 9

Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali karakterine hayat veren Kaan Yıldırım da emojilerle paylaşımda bulundu ve arkadaşını tebrik etti.

Serkan Çayoğlu, “Yeni bir yolculuk…#yenihayat” notuyla dizinin ilk fragmanını paylaştı. Takipçilerinden büyük destek ve iltifatlar alan Çayoğlu, heyecanla bekleniyor.