Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’da yeni bir maceraya başlıyor!

Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’da yeni bir maceraya başlıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 85. bölümünden sonra her şey bir anda değişti! Diziden Halit Argun’u oynayan Talat Bulut ile birlikte 5 karakterin ayrılmasıyla meydan Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin oynadıkları Şahika-Ender ve Yıldız’a kaldı adeta! Üç kadının birbirleriyle mücadelesi bitmezken, önümüzdeki bölümlerde de bir maceraya daha başlıyorlar!

Dizide bir süredir Halit’in ölmediğini söyleyerek herkesi endişelendiren Ender, sonunda bir şeylerin ters gitmesiyle cezaevine giriyor! Üstelik Yıldız’ı da alarak! Aslında her şey Şahika’nın Ender ve Yıldız’ın Halit’i merdivenden ittiğini Zehra’ya söylemesiyle başlıyor.

Yeni bölümde Şahika’nın da gelmesiyle birlikte üç kadının cezaevi günlerine şahit olacağız. Dizinin yeni sezon bölüm tanıtımında üç karakterin cezaevindeki sahneleri yer almış ve herkes şaşırmıştı.

Neden cezaevine düştükleri anlaşılamamıştı ama önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 92. bölümde Şahika- Ender ve Yıldız cezaevine girecek.

Şahika, iki kadını ihbar ediyor ama ne oluyorsa kendisi de aynı yere düşüyor. Yıldız’ın saç saça kavga ettiği Şahika kenara itilirken, Ender ve Yıldız’ın da tekrar işbirliği yaptığı görülüyor.

İşte bu sahnelerin çekimleri için hazırlanan cezaevi platosu önünde üç oyuncunun fotoğrafları sosyal medyanın gündemine düştü. Eda Ece ve Şevval Sam, aşağıdaki fotoğrafı instagram sayfalarından paylaştılar.

İşte Yasak Elma’da yeni bir maceraya başlayan üç oyuncunun kamera arkasındaki keyifli anları….

Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade, Yasak Elma'da yeni bir maceraya başlıyor! 8

Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade, Yasak Elma'da yeni bir maceraya başlıyor! 9

İşte 92. bölüm tanıtımı: