Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şevval Sam’dan karantina günleri için 2 sürpriz var!

Şevval Sam’dan karantina günleri için 2 sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, koronavirüs nedeniyle kendisini evinde karantinaya aldı. Oyuncu zaman zaman internet üzerinden çeşitli sohbet programlarına katılıyor, ayrıca canlı yayınlarla şarkı söyleyerek hayranlarını mutlu ediyor.

Şevval Sam, karantina günlerinde Karadeniz türküsü bestelediğini açıkladı. Oyuncunun ikinci sürprizi ise 23 Nisan’da çocuklar için bir hikaye yazması oldu. Evde neler yaptığından da bahseden Şevval Sam, kedisinin yavruladığını, bahçesini temizleyip yeniden dizayn ettiğini anlattı.

Şevval Sam ile birlikte Eda Ece, instagram üzerinden yaptıkları sohbette ilginç bilgiler de ortaya çıktı. Eda Ece, yeğeni Yaman’ın Şevval Sam’ın 2016’da çıkardığı Nanninom isimli albümünü dinlediğini ve Sam’ın fanı olduğunu belirtti.

Şevval Sam'dan karantina günleri için 2 sürpriz var! 7

Eda Ece de karantina günlerinde neler yaptığı konusunda bilgiler verdi. Oyuncu, “Karantina günlerinde çalışmaya alışmış iki kadınız. Bu kadar çok evde zaman geçirmemiştik. Evde ertelediğimiz şeyleri yapıyoruz. Yemek yapmakla barıştım, hayvanların çok mutlu, evdeki iki hayvan anne evde diye inanılmaz enerjileri değişti” diye konuştu.

Bu dönemde kendisine dönme fırsatı bulduğunu anlatan Şevval Sam, fön yapmadığını, ojeyi de son dönemde sürmediğini, bedensel ve ruhsal bir detoks yaşadığını ifade etti.

Günlük hayatında çok fazla makyaj yapmadığını, oje sürmediğini anlatan Şevval Sam, set biter bitmez tırnaklarını kestiğini, oje sürmeyi bıraktığını anlattı.