Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal, Elbet Bir Gün dizisine çok güveniyor!

Sinem Ünsal, Elbet Bir Gün dizisine çok güveniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı Fox TV’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün izleyicilerle buluştu. İlk 2 bölümü yayınlanan dizinin reytinglerde düşük sonuçlar alması ise dikkatlerden kaçmadı.

Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteri ile öne çıkan Sinem Ünsal, yeni dizisi için de büyük bir heyecan yaşıyor. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamadı, “O kadar heyecanlıyım ki, artık uyku da kalmadı” diye konuştu.

Elbet Bir Gün hikayesi ile ağır bir dram içeriyor ve farklı bir konsepte sahip. Ancak dizinin pazar akşamları Teşkilat ve Yargı karşısında zorlandığı da görülüyor. Sinem Ünsal, “Çok güvendiğimiz bir iş. Biz severek çalıştık. Ben eminim güzel dönüşlerin olacağına” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun bu temennisi şimdilik çok da karşılık bulmuş değil. İzleyiciler projenin hikayesini sevmiş olsa da reyting sonuçları yeterli görünmüyor.

Çekimlerin çok iyi geçtiğini anlatan Sinem Ünsal, “Sanki sekiz sezondur çalışıyormuşuz gibi bir uyum içindeyiz. Bu her sette başımıza gelen bir şey değil” diye konuştu.

Gizem ve Feride olarak iki ismi bulunan karakterini çok sevdiğini anlatan oyuncu, küçücük ve savunmasız kız çocuğunun, kendi ayaklarının üzerinde durmasından etkilendiğini belirtti. Geçmişini sildiği noktada ise yaşanan acı olaylar yıllar sonra karşısına çıkacak.

O kız çocuğu, kendi çabaları ile oluşturduğu güzel ve sağlam yeni yaşamını korumak için büyük bir mücadele içine girecek. Sinem Ünsal, “Tamamen iki farklı hayatı birbirine paralel bir şekilde ve birbirine entegre etmeden, birbirlerine zarar vermeden, iki farklı karakter yaşıyor” açıklamasını yaptı.