Ana sayfa Sosyal Medya Şöhretin şımartamadığı Ebru Şahin’i sokakta bu halde görenler şaşırıp kaldı!

Şöhretin şımartamadığı Ebru Şahin’i sokakta bu halde görenler şaşırıp kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinde başrolde yer alan Ebru Şahin, şöhreti özümsemesi ve bunun altında ezilmemesi ile karakterinin ne kadar sağlam olduğunu sergileyen isimlerden birisi…

atv ekranında yayınlanan Destan isimli dizide kadın kahraman Akkız’ı canlandıran oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde gündem olmaya devam ediyor. Dizinin Türkiye’nin yanı sıra aynı zaman dilimi içinde birçok ülkede yayınlanmakta olması büyük bir başarı olarak kabul ediliyor.

Destan, salı akşamları da güçlü bir hikaye ve etkili oyunculuk performansları ile iyi reytingler alabilen bir proje oldu. Ebru Şahin ile Edip Tepeli uyumu da hayranlar tarafından beğenildi ve iş konusunda Ebru Şahin’in hayatında her şey yolunda gidiyor.

Sevgilisi Cedi Osman ile evlilik planları ile de gündemde olan oyuncu, izin gününde sokakta kameralara yakalandı. Doğal hali ile hem güzelliğini hem zarafetini hem de renk uyumu konusunda ne kadar iyi olduğunu sergileyen Ebru Şahin, herkesi kendisine hayran bıraktı.

Şöhretin şımartamadığı Ebru Şahin'i sokakta bu halde görenler şaşırıp kaldı! 7

Şapkası, üzerindeki kıyafetler, saç modeli ile hoş bir görüntü sergileyen oyuncu, çok yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu söyledi.

Ebru Şahin, “Yoğun çalışıyoruz ama değiyor. Çok güzel karşılık aldık” dedi. Oyuncu, evlilik konusunda ise kesin bir şey olmadığını, netleşince ise haber vereceklerini iletti.

Şıklığı ile göz dolduran oyuncu, kendi giyim stilini kendisi belirliyor. Herhangi bir yardım almadığı anlaşılan oyuncu, “Kendime uygun olan şeyleri seçiyorum. İyi hissettiğim şeyleri seçiyorum. Marka takıntım yok. Kendime uygun olan şeyleri giyerim” dedi.

Pazarları sevdiğini ve buralardan da alış veriş yaptığını belirten oyuncu, samimiyetiyle de göz doldurdu.