Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Tolga Sarıtaş’ın farkı hissediliyor

Söz dizisinde Tolga Sarıtaş’ın farkı hissediliyor

tarafından ker_def

soz5

Bir diğer favorim Çaylak Feyzullah. Aytaç Şaşmaz’a sadece maşallah diyebiliyorum. Kötü Çocuk’ta farkına bile varmamıştım ne yalan söyleyeyim. Söz’ün ilk bölümünde gözümü ondan da alamadım. Karakterin o naifliği içime işledi. Hele bir de annesine olan sevgisi yok mu? Bayıldım. Bomba imha ederken “ilk operasyonda havaya uçmazsam çok memnun olurum hem annem çok üzülür” diyen bir adam kadar güzeli, düşüncelisi olabilir mi ya? Neyse, Feyzullah’ı çok sevdim. Gözüm kulağım onda artık.

Gelelim Fethi ve Eylem’e. Dikkatimi çeken isimlerden ikisi. En başta Meriç Aral adını duyunca Tolga Sarıtaş’la partner olsun çok istedim. Fethi ile oluşabilecek münasebeti fark edince bir miktar üzüldüm. Ama Fethi ve Eylem’in yan yana geldiklerinde ortaya çıkan elektrik beni tatmin etti. Hatta kendi kendime ”Ya bunlar olmuş. Yanılmışsın. Bu ikili birlikte çok tatlı oldular, çok can yakarlar.” bile dedim. O denli güzel bir uyum var ikisinin arasında. Yaşayacakları aşkın ”şiddeti” şimdiden çok ama çok merak uyandırdı bende.

Mücahit ile ilgili tek diyebileceğim şey ”mükemmel”. Üstüne konuşmaya gerek yok. Hafız desen on numara adam. Onu her gördüğümde içimi istemsiz bir hüzün kaplıyor. Hayrolsun. Avatar Atakan’ın şu ana kadar dikkatimi çekecek bir sahnesine rastlamadım. Onun hikayesini bekleyip göreceğiz artık.

Gel gelelim, çok konuşulan iki isme. Yavuz ve Bahar.