Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018 yarışmasında 25 Mart Pazar 32. bölümde neler yaşandı?

Survivor 2018 yarışmasında 25 Mart Pazar 32. bölümde neler yaşandı?

tarafından ker_def

Survivor 2018’in 25 Mart Pazar yayınlanan 32. bölümünde dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti.

Survivor’daki son dokulmazlık oyunu sırasında hem tartışmalar hem de sakatlıklar yaşandı. All Star takımının kazandığı oyun sonrasında ada konseyinde oylamaya giden Gönüllüler takımından 3 yarışmacı eleme adayı oldu. Elemeye kalan isimler arasında tartışmalar yaşandı.

Survivor’ın en kritik oyunu olan dokunulmazlık mücadelesinde kazanan takım All Star oldu. Havuz üzerinde oynanan ve yarışmacıların birbirini minderle suya düşürmeye çalıştığı oyun sırasında Hakan Hatipoğlu sakatlandı. Aldığı darbe sonrasında burnuna dikiş atılan Hakan oyuna devam edemedi.

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında ise ilk olarak bireysel dokunulmazlık oyunu yapıldı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan isim ise Cumali Akgül oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Survivor’da ada konseyinde Gönüllüler takımı ilk eleme adayını belirlemek için oylamaya gitti. Yapılan oylamada eleme adaylığı için Anıl’a 6, Yağmur’a ise 3 oy çıkınca geri kalanların açılmasına gerek kalmadı. Gönüllüler’de ilk eleme adayı Anıl oldu.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Cumali ise performans düşüklüğünü gerekçe göstererek ikinci eleme adayı olarak Ramazan’ı söyledi. Haftanın en iyi performansa sahip olan yarışmacısı olan Birsen ise Yağmur’u aday yaptı. Böylece Gönüllüler’de eleme adayı olan Ramazan, Yağmur ve Anıl sms oylamasına kaldı. Survivor’dan bu hafta elenen isim Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

ELEME ADAYLARI NELER SÖYLEDİ?
Konseyde eleme adayı olan Yağmur, Ramazan ve Anıl ise duygularını paylaştı. Arkadaşlarına olan kırgınlığını dile getiren Anıl, ‘Takım beni yazmaları konusunda çok iyi organize olmuş. Keşke maçlar öncesinde adam seçmede de bu orginazasyonu yapabilseler. Takımda doğru eksilmeden bahsediliyordu. Doğru eksilme ben olacaksam tamam. Parkurda varımı yoğumu veriyorum ve iki ciddi sakatlık geçirdim. Ada yaşantısında kimsenin kimseyle sıkıntısı olmadığını görüyordum ama aslında bir şeyler varmış. Eğer hak ediyorsam kalırım’ dedi.

RAMAZAN: ‘GEMİLERİ YAKMANIN ZAMANI GELDİ’
Ramazan ise, kendisini söyleyen Cumali’ye yanıt vererek, ‘Performas eksikliğimi sebep gösterdi ama bu hafta sakatlığım vardı. Ayağım daha da kötüye gitti. Eğer kalırsam takım içn mücadeleye devam edeceğim. Bugüne kadar 3 defa potaya girdim ve artık gemileri yakmanı zamanı geldi.’ ifadelerini kullandı.

Diğer eleme adayı Yağmur ise ‘Anıl takımın neden organize olduğun kendisine sormalı. Potaya çıkacağım zaman beni yazmasın diye kimsenin arkasından koşturmadım. Herkes burada kalmak istiyor. Takım arkadaşlarımı çok seviyorum ve umarım beni sevenler vardır. Kalırsam takım için elimden geleni yapacağım. Ama eğer gidersem de vicdanım rahat şekilde gideceğim’ dedi.

NEFES ALAMAYAN NEVİN HERKESİ KORKUTTU
Dokunulmazlık için Berna ile mücadele eden Nevin Yanıt, suya düştüğü sırada su yuttu. Talihsiz yarışmacının yanına hemen yarışmacılar ve doktor koştu.

TURABİ BATUHAN GERİLİMİ
Dokunulmazlık oyunu sırasında iki takım oyuncuları arasında gerilimli anlar yaşandı. Oyun sırasında sakatlanan Merve için Batuhan’ın ‘Şov yapıyor’ sözleri Turabi’yi kızdırdı. Gergin ikiliyi arkadaşları yatıştırmakta zorlanınca devreye Acun Ilıcalı girdi.