Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2018’de elemeye kalan Cumali, Yunus Günçe’nin rekoruna gözünü dikti!

Survivor 2018’de elemeye kalan Cumali, Yunus Günçe’nin rekoruna gözünü dikti!

tarafından ker_def

ADA KONSEYİNDE İKİ YARIŞMACININ ADI EŞİT SAYIDA YAZILDI
Gönüllüler takımında oylama sonucunda iki yarışmacının ismi eşit sayıda yazıldı. Oylamada Gizem ve Birsen 5’er oy alırken, Nevin’in ismi ise 2 defa yazıldı. Böylece eşit sayıda ismi yazılan Gizem ve Birsen eleme adayları oldu.

YAĞMUR VE MELİH İKİ ELEME ADAYI DAHA BELİRLEDİ
Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Melih ise, üçüncü eleme adayı olarak Cumali’nin adını söyledi. Kendisiyle bir sorunu olmadığını söyleyen Melih, ‘Kendisiyle bir sorunum hiç olmadı. Takımın geleceği için performans olarak baktığımda bir adım geride kalıyor kendisi. Bu yüzden Cumali diyorum’ şeklinde konuştu.

Gönüllüler takımında, 13 oyunda 9 galibiyet ve 4 mağlubiyetle haftanın en iyi performansa sahip olan yarışmacısı olan Yağmur ise, mecburiyetten bir isim söylemek zorunda kaldığını ifade ederek, ‘Gitmeyeceğini düşündüğüm için Ramazan diyorum’ şeklinde konuştu.

Eleme adayı olduktan sonra konuşan Birsen, ‘Kaderimde gitmek varsa başım dik şekilde giderim. Kalmak varsa da mücadeleme devam ederim’ dedi. Konseyde ikinci eleme adayı olan Gizem ise kimseye hiç bir zaman boyun eğmediğini söyleyerek, ‘Oyunlarda ön planda olmama fırsat verilmedi. Kalırsam çok farklı bir Gizem olarak devam edeceğim’ şeklinde konuştu.