Ana sayfa Güncel Haberler Taner Ölmez ve Sinem Ünsal’ın canlandırmak istedikleri karakterler!

Taner Ölmez ve Sinem Ünsal’ın canlandırmak istedikleri karakterler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Kısa Kısa isimli programda, Fox TV dizilerinde rol alan ünlü oyuncuların sevdikleri filmler, karakterler ile canlandırmak istedikleri roller soruldu.

Sunucu Cansu Bizim, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal’ın en sevdiği filmleri ve karakterleri anlattı. Taner Ölmez, The Godfather serisinin ikinci filmini çok seviyor. Olağan Şüpheliler olarak Türkçe’ye çevrilen The Usual Suspects de ünlü oyuncunun vazgeçilmez filmlerinden. Scarface’in Tony Montana karakteri ile Batman’in belalısı Joker de ünlü oyuncunun en sevdiği film karakterleri. Taner Ölmez’in en çok canlandırmak istediği karakter ise Joker…

Sinem Ünsal’ın da sevdiği filmler bir hayli iddialı yapımlar… Ünlü oyuncu; A Separation, The Assassination of Jesse James by teh Coward Robert Ford ile Mother isimli filmleri çok beğeniyor.

Sinem Ünsal’ın hayalinde oynamak istediği bir karakter de var. Görme ya da işitme engelli birisine hayat vermek istiyor.

Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen’e hayat veren Gaye Turgut Evin ise hem Hollywood filmlerini seviyor hem İtalyan sinemasına hayran hem de Bollwood yapımlarını takip ediyor. Detaylı bilgileri videoda bulabilirsiniz.