Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün Another Self dizisinin çekimleri bitti geriye güzel bir dostluk kaldı!

Tuba Büyüküstün’ün Another Self dizisinin çekimleri bitti geriye güzel bir dostluk kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimlerin  baş rolünde yer aldığı Netflix için çekilen Another Self dizisinin çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında Ayvalık’ta yapıldı.

OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı sekiz bölümden oluşan Another Self dizisinin 2022 yılının başlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Dizinin üç baş rol oyuncusu Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Serkan Altunorak birlikte bir davete katıldı. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün instagram hesabından rol arkadaşlarıyla beraber pozlarını paylaştı.

Tuba Büyüküstün'ün Another Self dizisinin çekimleri bitti geriye güzel bir dostluk kaldı! 8

Üçlünün fotoğrafını gören hayranları, ‘Dizi çekimleri bitti ancak geriye güzel bir dostluk kaldı’ dedi. Öte yandan Another Self dizisinin ikinci sezonunun da çekileceği duyurulmuştu. Dizi, aynı okuldan mezun olan üç kadından birinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu ediniyor.

‘Ada’ ile ‘Toprak’ aşkının ön plana çıktığı dizide, ‘Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor. Hikayede, ‘Ada’ karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.

Tuba Büyüküstün'ün Another Self dizisinin çekimleri bitti geriye güzel bir dostluk kaldı! 9

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı olan Tuba Büyüküstün’ün rol arkadaşlarıyla birlikte verdiği pozlar hayranlarını da mest etti.