Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün kızları Maya ve Toprak ile eğlenceli anları!

Tuba Büyüküstün’ün kızları Maya ve Toprak ile eğlenceli anları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, karantina günlerinde kızları ile eğlenceli anlarını sosyal medyadan paylaştı. Oyuncu, Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızlarıyla evinin bahçesinden çekilen görüntüleri yayınladı.

Tuba Büyüküstün ile kızları Maya ve Toprak’ın yeşillikler içinde eğlenceli anları takipçileri mutlu etti. Oyuncu, “Sizinle her gün biraz daha öğreniyorum anne olmayı, büyümeyi, büyütmeyi” mesajıyla da anneliğin bir öğrenme süreci olduğunu ifade etti.

 

Anne olmanın önemini anlatan bir videoyu da Anneler Günü dolayısı ile paylaşan Tuba Büyüküstün, herkesi duygulandırmıştı.

Oyuncu, “Anne nedir?” diye sordu ve şu sözleri ile dikkat çekti:

“Çocuğu olan, doğuran, doğurmak isteyip doğuramayan, hiç çocuğu olmayan, hayvanları olan, ihtiyacını kendi karşılayamayacak kişilere ihtiyaçlarını karşılaması için yardım eden, her koşulda kendisini yetersiz hisseden.

Bayrağı birinden alıp, öbürüne veren. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışan. Büyüten, büyütmeyi bilen, seven, hayatında hiçbir zaman bir adımı tek başına atmayan.Her zaman kendinden önce başkasını düşünen. Bazen gitmek isteyip gidemeyen. Bazen kalmak isteyip kalamayan. Karnında çatlakları olan, nedir anne? Anne, Anneler Günü’nün kutlu olsun.. Anneler Gününüz kutlu olsun…”