Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Ünsal bir hata yaptı ama kabullenmesi de bir hata!

Tuba Ünsal bir hata yaptı ama kabullenmesi de bir hata!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada ünlü isimlerin çok dikkatli olmaları gerektiğini anlatan bir olay Tuba Ünsal’ın başına geldi.

Oyuncu, hesabından seksi bir pozunu paylaşmıştı ama elindeki silah bu fotoğrafta olmamalıydı… Haliyle, silahlara karşı tavır alan takipçileri bu duruma ciddi bir eleştiri getirdi.

Tuba Ünsal’ın silaha karşı toplumu özendirdiğine yönelik itirazlar geldi. Ünsal ise tüm basına da yansıyan bu eleştiri dalgasını dindirmek adına instagram hesabından bir video paylaştı.

Oyuncu olduğunu ve silahın zararlarını göstermek istediğini anlatan Tuba Ünsal’ın bu savunması bazı hayranları için pek de yeterli gelmemişti.

”Silahsız bir dünya isterken silahla resim paylaşmak olmamış” diyerek itirazlarını yükselten takipçiler, paylaşımın hesaptan kaldırılmamış olmasına da dikkat çekiyor.

Tuba Ünsal’ın bazı takipçileri tarafından yeterli bulunmayan sözleri şöyleydi:

“Ben bir oyuncuyum arkadaşlar. Oyuncuların hayatta kötü şeyleri anlatmakta kullanıldıkları bir taraf vardır. Bireysel silahsızlandırmayı anlatmak için bir film çekiliyor olabilir, siz silah kullanmadan silahın kötülüklerini anlatamazsınız. Sosyal medya enteresan bir yer. Tabii ki de ben çocuklarıma oyuncuk silah bile almadım ama maalesef toplumda silahın yerini görebiliyorsunuz. Küçücük böyle 3 yaşındaki çocukların bile elinde ucundan balon çıkartan tabancalar var. O yüzden hep beraber bir şey yapmamız gerekiyor. Benim biraz aktivist tarafımı, çocuklarımı yetiştirmedeki yarattığım hassasiyetleri biliyorsunuz . O yüzden sakin olun, olaylar bende.”

Tuba Ünsal bir hata yaptı ama kabullenmesi de bir hata! 7