Ana sayfa Kadın Haberleri Tuba Ünsal cücelerine kavuşmak için hasretle bekliyor!

Tuba Ünsal cücelerine kavuşmak için hasretle bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, 1 haftalık Bali tatilini bitirdi.

Ünsal, tatil için 1 haftalığına Bali’ye gitmiş ve burada huzur bulmuştu.

Çocukları ile dünyayı dolaştığını ve uzun seyahatleri onlarla yaptığını hatırlatan Tuba Ünsal, “Benim de kendime bazen zaman vermem gerekiyor, zihnimi boşaltmam, hiçbir şey düşünmeden, hiçbir sorumluluk almadan kendimle kalmam gerekiyor” ifadeleriyle kendini savundu.

Tuba Ünsal’ın huzur dolu fotoğrafıyla mesajını aşağıda bulabilirsiniz.

İşte o paylaşım:

Bi haftalık kaçışım oldu bi anda Bali’ye. En çok da çocuklarımla ilgili merak edenler oldu. Ben genellikle uzun seyahatlerimi çocuklarımla yapıyorum. Dünyayı dolaştık onlarla. Çok da keyif alıyorum beni pek zorlamıyor. Ama artık büyüdüler ve benim de kendime bazen zaman vermem gerekiyor, zihnimi boşaltmam, hiçbirşey düşünmeden, hiçbir sorumluluk almadan kendimle kalmam gerekiyor. Hele zihniyle üreten annelerde bu ara kesinlikle olmalı… Böyle bir an yaratabilirseniz kendinize, nacizane tavsiyelerimi paylaşmak isterim?

Gitmeden hazırlığınızı yapın. Hergün başlarına onları düşündüğünüzü gösteren notlar bırakın, minik hediyeler alsınlar sizden. Mutlaka hergün sizinle temasta olsunlar ya da videolarınız izletilsin. Ben genelde günde 2/3 facetime ve video yapmaya çalışıyorum. Sabahları mesela “anneniz bugün size kalpli tost gönderdi taaaa oralardan” (Tabiki benimkiler hala buna kanacak yaştalar?) Onlardan birer oyuncak, minik resim alın yanınızda götürün ve her konuştuğunuzda facetimla yanınızda olsun, bu onu terk etmediğinizi onun yanında olmasanız bile onu düşündüğünüzü gösterir. Çocuk zihni en kötüye programlı herşeyde hemen terk edilme duygusuna çabucak giriyorlar. Mutlaka birkaç kere aynı konuşma içinde onu çok özlediğinizi söyleyin, onunla gelseydiniz tatilinizin ne kadar farklı geçeceğini anlatın. Ama mutlaka dürüst olun.

Arada annelerin de yalnız kalması gerektiğini bunun anneyi daha enerjik ve mutlu yapacağını ve daha fazla oyun fikirleriyle geleceğinizi anlatın. İlk geldiğiniz hafta sizin için biraz yorucu olsa da normalden daha fazla ilgili ve vakit ayırarak geçirin. Benzerlerini onlardan da isteyin. Size resim yapsınlar, hergün sizinle bir duygularını paylaşsınlar, bugün şöyle oldu, böyle hissettim gibi gibi….Çocuklarınız için ilmek ilmek çalışmalısınız. Bizim jenerasyonun en büyük eksiği “Çocuktur anlamaz” diyerek büyütüldük biz. Halbuki çocuk inanılmaz hassas ve herşeyin farkında. Yaptığınız her şeyin karşılığını alıyorsunuz. Unutmayın siz onların RockStarlarısınız, her an her dakika groupiniz olmak istiyorlar??
Yaşasın tatilim bitti kafam rahat ve ben dönüş yolunda cücelerime kavuşmak için hasretle bekliyorum. #Tipsformoms

Tuba Ünsal cücelerine kavuşmak için hasretle bekliyor! 7